TESKİ'den eğitime destek

Çorlu Bahçeşehir Koleji öğrencileri "Hidrodinamik ve Suyun Yolculuğu" hakkında yaptıkları araştırma ve çalışmalarında kesin bilgi ulaşmak amacıyla TESKİ Bahçelievler İçme Suyu Ter

Çorlu 18.12.2017 23:17:00 0
TESKİ

ÖĞRENCİLERİN KAFALARINDAKİ SORU İŞARETLERİ ÇÖZÜLDÜ

 

TESKİ Çorlu İlçe Müdürü Atilla Saraç okul öğrencilerine suyun temini ve arıtılması konusunda detaylı bilgiler vermesinin ardından Mühendis Türker Dal tarafından da arıtılan suyun, içme suyu tesislerinden son kullanıcı olan abonelere ulaştırılmasındaki süreçte yapılan işlemler detaylı olarak anlatıldı. Yapılan incelemelerin ve anlatımların ardında ise öğrencilerin soruları cevaplanarak kafalarındaki soru işaretleri çözüldü.

 

‘’EĞİTİME VERİLEN BU DESTEK GENÇ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK’’

 

İstanbul’da düzenlenecek olan “First Lego League(FLL) 14. Türkiye Turnuvalarında” yarışacak olan öğrencilerin, bu bilgiler doğrultusunda iyi dereceler elde edeceklerini belirten Çorlu Bahçeşehir Koleji Öğretmeni Özlem Taş; ‘’Bilgi paylaşımında bulunulmasından dolayı İlçe Müdürü Atilla Saraç’a teşekkür ederek, eğitime verilen bu desteğin genç öğrencilere büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. TESKİ Çorlu İlçe Müdürü Atilla Saraç da; “TESKİ olarak gece gündüz çalışarak halkımıza hizmet ediyoruz. Yaptığımız çalışmaları böylesi genç beyinlere birebir ve yakından anlatmak bizim için onurdur. Yaşam kaynağımız olan suyun önemine dikkat çekmeliyiz. Her zaman bilgi paylaşımında bulunmak için hazırız.”şeklinde konuştu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10