Ereğli'nin hizmet ve yatırımları değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmaraereğlisi Meclis Üyesi Doğan Özman ilçede yapılan yatÄ

Marmara Ereğlisi 18.12.2017 23:21:00 0
Ereğli

‘’GAYEMİZ, GELECEK NESİLLERE DAHA YAŞANABİLİR VE MUTLU BİR TEKİRDAĞ BIRAKMAKTIR’’

 

Ziyarette konuşan Başkan Kadir Albayrak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bütün ilçelerimizde olduğu gibi Marmaraereğlisi ilçemizde de hizmet ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Gayemiz, gelecek nesillere daha yaşanabilir ve mutlu bir Tekirdağ bırakmaktır. Bunun için de diğer belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

‘’BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARINDAN OLDUKÇA MEMNUNUZ’’

 

Ziyareti dolayısıyla Başkan Albayrak’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan  Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da, “Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından oldukça memnunuz. Tekirdağ genelinde önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Bu çalışmalar bittiğinde, Marmaraereğlisi ve diğer tüm ilçelerimiz, daha modern bir görünüme kavuşacaktır. Bizler de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere yatırım ve hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10