Yılbaşı biletlerine talepler arttı

Çerkezköy'de 27 yıldır seyyar milli piyango bayiliği yapan Mehmet Akça, yılbaşına sayılı günler kala milli piyango biletlerine vatandaşların ilgisinin artmasıyla birlikte bilet satışlarının

Çerkezköy 21.12.2017 22:01:00 0
Yılbaşı biletlerine talepler arttı

SATIŞLAR HIZLANDI

 

Mehmet Akça milli piyango satışlarının önceki gün itibariyle artış gösterdiğini ve şu anda vatandaşların taleplerini karşılamada herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, “Bu yıl nedense yılbaşı özel çekiliş biletleri ilk satışa çıktığı 30 kasımdan bu yana vatandaşlar gerekli ilgiyi göstermedi. Ancak 20 aralık itibariyle talepler birden arttı ve her kesim vatandaşımız yılbaşı biletlerine karşı talebi olmaya başlaması satışlarımızı hızlandırdı. Vatandaşın bu olağan talebi bizleri memnun ediyor. Şu ana kadar talepleri karşılamada her hangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Vatandaşın taleplerini rahatlıkla karşılıyoruz. Ancak hafta başı itibariyle taleplerin daha da artacağını düşünüyor ve  bu yıl biletlerin erken tükeneceğini tahmin ediyoruz. Bu nedenle Milli Piyango bileti almak isteyip de alamayanlar biletler tükenmeden almalarını tavsiye ediyorum” dedi.

 

TANIDIK BİLDİK VE DEVAMLI MİLLİ PİYANGO  BİLETİ SATANLARIN DIŞINDAKİLERDEN BİLET ALMAYIN

 

 Akça,  vatandaşları sahte Milli Piyango biletleri konusunda uyararak ,“ Vatandaşlarımızı sahte bilet konusunda uyarmak istiyorum. Özellikle Yılbaşı özel çekilişinde Milli Piyango İdaresi çekilişe koyduğu büyük ikramiye sahtekarlarında iştahını kabartıyor. Sahtekarlar piyasaya sahte bilet sürerek satıyor ve milyonlarca parayı vatandaşı kandırarak ceplerine indiriyor. Bu nedenle vatandaşlarımız tanıdık bildiklerinden ve de devamlı Milli Piyango satıcılarının dışında kesinlikle bilet almasınlar. Milli Piyango biletlerinin üzerinde yuvarlak içerisinde Milli Piyango amblemli filigran bulunuyor ve gün ışığına tutulduğunda bu görülüyor. Kağıdın her tarafına homojen olarak dağılmış ve sadece mor ışık (ultra viole) altında görülebilen, uzunluğu en az 3 milimetre olan parlak çizgiler şeklinde, mavi ve sarı renkli görünmez elyaf yer alıyor. Bu kısımlara çok dikkat edilmelidir. Sahte bilet satanların biletlerinde bunlar yok. Bu nedenle vatandaşlarımız sahte bilet konusunda uyarıyorum. Milli Piyango Biletleri Merkez Bankası’nın Banknot Matbaası’nda basılmaktadır” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10