Geleneği bozmayan optimed yorgunluklarını attı

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, geleneği bozmayarak yoğun geçen yılın yorgunluğunu atmak için çalışanların ve çok sayıda davetlinin katıldığı '2018'e Merhaba' partisi düzenledi. Partide ha

Çerkezköy 25.12.2017 20:56:00 0
Geleneği bozmayan optimed yorgunluklarını attı

CANDAN YÜCEER’DE KATILDI

 

Önceki akşam  Çorlu Şölen Event Garden’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen yemek programına, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Optimed Hastanesi Başhemşiresi Sevda Sümbül, hastane yöneticileri ve personeli katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gecede konuşma gerçekleştiren Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan” Yoğun emeklerinden ötürü yönetimimize, hekimlerimize ve tüm hastane personelimize teşekkür ediyorum.

 

Bu yıl 10’uncusunu düzenlediğimiz Geleneksel Optimed yeni yıl yemeğine hoş geldiniz. Bu akşam güzel ve eğlenceli bir yemek olacak diye umuyorum. Çünkü hepimiz bunu hak ettik. Son yıllarda çok fazla çalıştık, özellikle bu sene çok daha fazla çalıştığımızı söyleyebilirim. Bütün arkadaşlarımız gerçekten canlarını dişlerine takarcasına çalıştılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz, iyi ki büyük bir Optimed ailesiyiz. 2018 hepimiz için daha düzenli, daha sağlıklı, daha fazla hasta kapasitesi ile daha elverişli koşullarda daha düzgün bir şekilde çalışacağımıza inancım tam” diye konuştu.

 

“İYİKİ BİRLİKTEYİZ”

 

Arslan’ın ardından konuşma gerçekleştiren Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan “Bugün burada birlikte olmanın güzelliğini yaşıyoruz. Yoğun bir dönemden geçip, yılbaşından önceki bu yemekte hep birlikteyiz. Çok yoğun bir hasta potansiyelimiz var. Hepiniz özveri ile çalıştınız. Ben bu yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizlerin başhekimiyim, iyi ki birlikteyiz, iyi ki Optimed ailesinin birer üyesiyiz. Sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu akşam eğlenme zamanı” dedi.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Konuşmaların ardından yenen akşam yemeği sonrası hastane çalışanları canlı müzik eşliğinde doyasıya dans ederek eğlendiler.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10