Serebral Palsi hastası Bahar protez bacağa kavuştu

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta hem kendi imkanları hem de hayırseverlerin katkılarıyla engelli vatandaşların ihtiyaçlarını karşıl

Çerkezköy 27.12.2017 00:14:00 0
Serebral Palsi hastası Bahar protez bacağa kavuştu

Süheyla Usta  Serebral Palsi hastası olan Dernek Üyesi Bahar Özen’e Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde aldığı protez bacağı hediye etti.

 

“HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ”

 

Süheyla Usta Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyesi olan engelli Serebral Palsi hastası olan 19 yaşındaki Bahar Özen’e kendi imkanları ve yardımseverlerin katkılarıyla protez bacak taktırdı. Yardımların devam edeceğini kaydeden Usta “ Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için şahsıma duyarlı vatandaşlarımız ve yardımseverlerimizin katkılarıyla bugüne kadar da birçok akülü ve manuel tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşıladım ve karşılamaya da devam ediyorum. Bu engelli kardeşimiz aynı zamanda Serebral  Palsi hastası olması nedeniyle protez bacağa ihtiyacı vardı. Bugün kardeşimizin ihtiyacını karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. Her duyarlı hali vakti yerinde olan vatandaşımızın engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamaları gerektiğine inanıyorum. Unutmayalım her sağlıklı insan potansiyel bir engellidir” diye konuştu.  Protez bacağa kavuşan Bahar Özen, bu anlamlı yardım için hayırsever Süheyla Usta’ya ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimine teşekkür etti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10