Gülerçin öğrencilerinden kış konseri

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji öğrencileri geleneksel olarak her yıl düzenlenen 'Kış Konseri'nde velilerinin karşısına çıktı.

Çerkezköy 27.12.2017 00:16:00 0
Gülerçin öğrencilerinden kış konseri

Öğretmenlerin yanı sıra öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde öğrenciler solo ve koro performanslarıyla büyük beğeni topladılar.

 

YOĞUN KATILIM

 

Özel Gülerçin Koleji öğrencileri kış konserinde sergiledikleri performansla büyük beğeni topladı.Çerkezköy Halk Eğitim Merkezinde önceki akşam saat 19.30’da gerçekleştirilen programı Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Özel Gülerçin Koleji Sahibi Bülent Sait Gülerçin,Okul Müdürü Ömer Kürklü, Gülerçin Koleji öğretmenleri ve veliler izledi. Katılımın yoğun olduğu programda bazı veliler salona sığmazken, çocuklarının gösterilerini ise ayakta izlemek zorunda kaldı.

 

“BU ÜLKENİN KALKINMASININ TEK YOLU EĞİTİMDİR”

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü “ Çocuklarımıza eğitimde olmak üzere sosyal anlamda da elimizden gelen gayreti ve çalışmayı gösteriyoruz. Amacımız çocuklarımızı geleceğin Türkiye’si için en iyi şekilde yetiştirmektir. Gülerçin’li olmak ayrıcalıktır. Çocuklarımızı başarıya götüren çalışmaları yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizler sadece akademik anlamda değil, ülkesini, devletini ve bayrağını seven bireyleri en iyi şekilde yetiştirmek için gayret ediyoruz. Emin olun ki çocuklarınızı, kendi çocuklarımızdan ayırt etmiyoruz. Bu ülkenin kalkınmasının tek yolu da eğitimdir. Bugüne kadar okulumuzu devlet okullarından ayırt etmeyen ve her programımıza katılım gösteren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş’e ve Şube Müdürü İrfan Danışmaz’a da ayrı teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

 

Kürklü’nün konuşmasının ardından öğrenciler çaldıkları enstrümanlar ve seslendirdikleri şarkılarla beğeni topladı. Gülerçin Koleji Müzik Öğretmeni Gülben Kıyıcıoğlu eşliğinde hazırlanan konserde öğrencilerin sahnede performansı büyüledi.  Konserin sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Gülerçin Koleji Sahibi Bülent Sait Gülerçin  öğrencileri ve müzik Öğretmeni Gülben Kıyıcıoğlu’nu tebrik etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10