Karagöz: Akay eğitim camiasının gözbebeğidir

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu faaliyete geçmeden önce hazırlık aşamasında emeği geçen hayırseverlere ve Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'a, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akayâ€??

Çerkezköy 27.12.2017 13:44:00 0
Karagöz: Akay eğitim camiasının gözbebeğidir

Plaket töreninde konuşan Hayırsever Müjgan Karagöz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eğitimin camiasının gözbebeği olduğunu kaydetti.

 

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Hayırsever Serkan-Müjgan Karagöz çiftini yaptırdıkları Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu’nda dün ziyaret etti. Yapılan ziyarette okulda yapılan faaliyetler, okulun durumu ve eksikliklerin giderilmesi ile ilgili neler yapılabileceği konuşulmasının ardından okulda incelemelerde bulunuldu.

 

‘’ASIL HAYIRSEVER OLAN SİZSİNİZ’’

 

İncelemenin ardından plaket takdimine geçildi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a plaketini takdim eden Hayırsever Serkan Karagöz “ Sayın Kaymakamımız okul yapımında bizlere çok yardımı oldu. Özellikle prosedür konusunda okulumuzun bir an önce açılması için elinden geleni yaptı. Kaymakamımız olmasaydı bekli de okulumuz şu an açılmayacaktı. Bu yüzden kendisine minnet borçluyuz. Bu şükranlarımızı sunmak adına bugün anısına izninizle ben kendisine böyle bir hediye vermek istiyorum’’ dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Plaketten ötürü Karagöz çiftine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ Asıl ben size teşekkür ediyorum. Asıl hayırsever olan sizsiniz. Bizim size destek vermemiz gerekiyor. Eğitime yapmış olduğunuz katkılardan ötürü Allah razı olsun. Bu ikinci okulumuz oldu. İnşallah üçüncüsü olur. Eşiniz ile birlikte huzurlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.

 

‘’EĞİTİM CAMİASININ GÖZBEBEĞİ’’

 

Daha sonra hayırsever Müjgan Karagöz Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a plaket takdim etti. Okula emeği geçenlere teşekkür eden Müjgan Karagöz” Sayın Belediye Başkanımız Vahap Akay olmazsa olmazımız. Eğitim camiasının gözbebeğidir. Çünkü sadece bize değil tüm okullara yaptığı katkılardan dolayı hepinizin nezdinde kendisine bir hayırsever olarak teşekkür ediyorum. Özellikle okulumuzun çevre düzenlemesini Sayın  Belediye Başkanımız Vahap Akay  yaptırdılar. Gerçekten konu ile ilgili yakından ilgilendiler. Elemanlarını hızlı bir şekilde çalışması için uyardı. Burada olağanüstü bir çalışma oldu. Ben bunlara şahit oldum. Bizzat burada bende o ustalarla çalıştığım için sayın müdürümüzle sayın kaymakamımız da geldiler gördüler. Onun için biz sayın başkanımızın hakkını ödeyemeyiz kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz’’ diye konuştu.

 

“ALLAH YENİLERİNİ YAPMAYI NASİP ETSİN”

 

Plaket töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Asıl ben size teşekkür ediyorum. Sayın kaymakamımızın söylediği duygulara aynen katılıyorum. Burada esas teşekkürü hak eden sizlersiniz yılardan beri oturduğunuz kendi yuvanızı Çerkezköy’ün çocuklarına bağışladınız. Ben bir kere daha teşekkür ediyorum. Allah yenilerini nasip etsin inşallah’’ dedi.

 

‘’İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ DE HAZIRLIKLARA ŞAHİT OLAN BİR İSİM’’

 

Daha sonra Okul Müdürü Gülşenay Eken İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e plaket takdim etti. Hayırsever Serkan Karagöz ; ‘’Aynı şekilde ilçe milli eğitim müdürümüz de bunlara şahit olan bir isim. O da benimle beraber oldu. en burada eski kot pantolonlarımı giyip çalışırken oda kendisi beni hiç yalnız bırakmadı. Defalarca geldi. Her zaman ne yapabiliriz diye sordu. Ona da çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun var olsun Allah razı olsun’’ dedi. Kapı pencere tavan aksesuar tadilatlarını yapan Muzaffer Yıldız’a ve Kral Alçı Mustafa Gür’e de günün anısına plaket takdim edildi. Öğlen yemeğinin yenmesinin ardından ziyaret son buldu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10