Sokağa adı verilecek

Muratlı'da, aynı fabrikada çalıştığı kişi tarafından sokakta öldürülen 19 yaşındaki Öztürk'ün adı, vurulduğu sokağa verilecek. Başkan Albayrak "Allah, sabır versin. Bi

Muratlı 28.12.2017 20:18:00 0
Sokağa adı verilecek

ÖZTÜRK’ÜN EVİNİ ZİYARET ETTİLER

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, beraberindeki Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile birlikte öldürülen Ayşe Öztürk'ün annesi Sevim ve babası Raşit Öztürk'ü evinde ziyaret etti.

"Acımız büyük. Bizleri çok mutlu ettiniz’’

 

Aileye bir kez daha başsağlığı dileyen Albayrak, genç kızın öldürüldüğü sokakta adını yaşatmak istediklerini belirterek, "Allah, sabır versin. Bir kez daha başınız sağ olsun. Eğer siz de uygun görürseniz sokağınıza, kızınız Ayşe Öztürk adını vermek istiyoruz" diye konuştu. Bunun üzerine bir kez daha duygulanan ve gözyaşlarına hakim olamayan anne ile baba, Başkan Albayrak'a teşekkür etti. Anne Öztürk, "Acımız büyük. Bizleri çok mutlu ettiniz. Size çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

AYNI FABRİKADA ÇALIŞTIĞI KİŞİ TARAFINDAN VURULMUŞTU

 

Muratlı’da tekstil fabrikasında çalışan Ayşe Öztürk, 5 Aralık sabahı Kazımdirik Mahallesi'nde oturduğu evinden iş yerine gitmek için çıktığı sırada, aynı fabrikada çalıştığı Alparslan İşçan tarafından başına tabancayla tek el ateş edilerek, öldürüldü. İşçan, cinayetin ardından beraber kaçtığı babası Hamdi İşçan ile polis ekiplerince yakalanarak, gözaltına alındı. İfadesinde Sevdiği Öztürk'ü aşkına karşılık vermediği için öldürdüğünü söyleyen Alparslan İşçan ile babası Hamdi İşçan, mahkemece tutuklandı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10