Fatih Kaleli'den iddialı proje

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı'na adaylığını geçtiğimiz hafta  Çınar Bahçe Restaurant'ta  düzenlediği kahvaltı programında açıklayan

Çerkezköy 28.12.2017 20:33:00 0
Fatih Kaleli

Oda başkanlığında oldukça iddialı olduğunu ve bugüne kadar odaya ve üyelere verilmeyen hizmetin en iyisini yapmak için kolları sıvadığını söyleyen Kaleli, Türkiye’nin 4. Büyük Sanayi kenti olan Çerkezköy’e yakışan çok amaçlı bir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası binası yapımı için proje hazırladıklarını ve seçildiği takdirde projelerini hayata geçireceğini belirtti.

 

“ÇERKEZKÖY’E YAKIŞAN BİR BİNA YAPACAĞIZ”

 

Fatih Kaleli gazetemize yaptığı açıklamada şöyle konuştu;  “Çerkezköy’ümüz ülkemizin ve dünyanın önemli bir sanayi kenti. Yaklaşık 1500 üyesi bulunan odamızın daha iyi yerlere gelmesi ve üyelerimizin iş imkanlarının arttırılması için gerekli çalışmaları yapmak ve odamıza uzun yıllar hizmet verecek çok amaçlı bir hizmet binası yapılması için de proje hazırladık. Bu nedenle başkan seçildiğimde yönetim kurulu üyelerimizle birlik ve beraberlik içinde yapacağımız çalışma ile odamıza büyük bir ivme kazandırmak, üyelerimizin iş olanağını arttırmakta kararlıyız. Bu konularda da iddialı olarak seçime gireceğiz. Odamıza kazandıracağımız hizmet binamızda bir katı kafeterya, bir düğün salonu ve bir misafirhane olacak. Bu konuda projemizi de hazırladık. Odamızın çok daha iyi yerlere gelmesi için iddialı projelerle geliyoruz.”

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10