ÖKTEN YENİDEN ADAYLIĞINI KOYDU

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, tekrardan İl başkanlığına aday olduğunu açıklayarak hedeflerinin Tekirdağ'daki 12 belediyede daha yüksek oy oranı ile yereldeki iktidarı s?

Tekirdağ 29.12.2017 21:22:00 0
ÖKTEN YENİDEN ADAYLIĞINI KOYDU

‘’12 BELEDİYEDE DAHA YÜKSEK OY ORANI İLE YERELDEKİ İKTİDARI SÜRDÜRMEK’’

 

 İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yapmış olduğu basın toplantısında, 7 Ocak pazar günü gerçekleştirilecek olan il kongresinde adalığını koyarak tekrar görevde olmak istediğini açıkladı. Ökten parti içinde yaşanan tartışmalara da değinerek ilçe kongrelerinde artık tartışmaların olmayacağını vurguladı.  Toplantıda hedeflerini de açıklayan Ökten; Tekirdağ’daki 12 belediyede daha yüksek oy oranı ile yereldeki iktidarı sürdürmek, genel seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmak’’ dedi.

 

YENİ ÇALIŞMA GRUPLARI OLUŞTURACAK

 

Örgütün birliği beraberliği için ciddi bir çalışma gerçekleştirdiklerini ve çalışma rehberlerinin parti tüzük ve yönetmeliği olduğunu belirten Ökten, “İl Başkanlığının tekrar devam etmesi halinde uzmanlık alanları içeren yeni çalışma grupları oluşturacağız. Sadece yönetim kurulu ile çalışmalarımız sınırlı kalmayacak. Üyelerimiz içerisinde, katkı verecek çalışma içerisine girmek isteyen her birey Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev alabileceğini bilmeliler. 2 ayda bir ilçe ve belediye başkanları ile toplantı yaparak diyoloğumuzu çok daha iyi noktalara taşımak, birlik beraberlik bütünlük içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını yerelde tekrardan iktidar yapmak. Türkiye Cumhuriyeti'nin de Cumhuriyet Halk Partisi'ne her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu görüyoruz” dedi.

 

 

FİKİRLERİN YARIŞTIĞI BİR SÜREÇ OLSUN

 

Belediye Başkanlarının ise seçim süresinde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun karışılmaması yönünde kesin talimatı olmasına rağmen, siyasi makamlarda bulunmalarından etkilenerek, süreçlerin içerisinde olduklarını ve olmaya da devam ettiklerini belirten Ökten, “Ben saygıyla karşılıyorum. Yeter ki olay farklı yönlere çekilmesin . Fikirlerin yarıştığı, fikirlerin çatıştığı, önerilerin yarıştığı bir süreç olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10