Kapaklı Meclisi Uzunhacı'da toplanacak

Kapaklı Belediyesi  2018 yılı ilk toplantısını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı'nda Çarşamba günü Uzunhacı Mahallesi Muhtarlık binasında yapacak. Toplantıda 1

Kapaklı 31.12.2017 14:23:00 0
Kapaklı Meclisi Uzunhacı

16 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLECEK

 

Kapaklı Belediyesi Ocak ayı Meclis toplantısı Çarşamba günü Uzunhacı Mahallesi muhtarlık binasında saat 14.00’da toplanacak. Belediye Başkanı İrfan Mandalı Başkanlığı’nda toplanacak olan meclis üyeleri açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunarak gündem maddelerini görüşmeye geçecek. Gündemin üçüncü maddesinde denetim komisyon üyelerinin seçiminin ardından bir sonraki gündem maddesinde 2018 yılı  meclis tatil ayının belirlenmesi konusunun görüşülmesi karara bağlanacak. Cumhuriyet Mahallesi 477 ada 16  nolu parsel tamamı 399 metrekare arsada bulunan 128 metrekarelik belediye  hissenin hissedarına satılması konusunun görüşülmesinin ardından gündemin altıncı maddesinde Denetim Komisyonu toplantılarına belediye ve bağlı kuruluşları dışındaki kamu kurum ve kuruluşlarından görevlendirilenler ile kamu kurumu dışındaki diğer uzman kişilere ödenecek olan günlük ödeme miktarının belirlenmesi hususu görüşülecek.

 

HUZUR HAKLARI BELİRLENECEK

 

Gündemin yedinci maddesinde Meclis Üyesi Belediye Başkan Yardımcılarına ödenecek olan aylık ödeneğin  belirlenmesi konusunun görüşülecek. Bir sonraki gündem maddesinde Meclis Başkan ve üyelerine, Meclis ve Komisyon toplantılarına katıldıkları her gün için ödenecek huzur hakkının belirlenmesi konusunun görüşülmesinin ardından belediye bünyesinde çalışan zabıta memurlarına verilecek olan fazla çalışma ücretleri de belirlenecek. Tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalışan personelin aylık çalışma ücretlerinin de belirleneceği toplantıda, tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak olan personelin aylık çalışma ücretleri de belirlenecek.  12’inci gündem maddesinde İnönü Mahallesi 891 ada 2  nolu parsel tamamı 186 metrekare arsada bulunan 8 metrekaerlik belediye  hissenin hissedarına satılması konusu görüşülürken. Kapaklı Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kuruluş, görev ve çalışma esasları yönetmeliği görüşülecek.  Nobel Kimya Ödülü Alan Aziz Sancar isminin Karaağaç Mahallesi 603 ada numaralı park alanına verilmesi konusunun da görüşüleceği toplantıda Kapaklı Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği de görüşülecek. İmar komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesinin ardından Ocak ayı 1.oturumda tamamlanmış olacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10