Çocuk Kulübü üyeleri 2018'e muhteşem parti ile girdi

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri düzenledikleri yeni yıl kar partisinde doyasıya eğlendi.

Süleymanpaşa 1.01.2018 20:44:00 0
Çocuk Kulübü üyeleri 2018

Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde düzenlenen partide taş, kozalak ve kavanoz boyama, yüz boyama ve sosis balon atölyeleri ile 3 Boyutlu Yazıcı standı ve konsol oyunu büyük ilgi görürken, sandalye kapma yarışması, mini disko dansları ve birçok farklı ve eğlenceli aktivite ile çocuklar gönüllerince eğlendi.

 

AİLELER DE İLGİ GÖSTREDİ

 

Yaklaşık iki saat süren partiye çocukların anne babaları da büyük ilgi gösterdi. Ayrıca parti boyunca çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ile anne babalara çay ve kahve ikramı yapıldı.

 

‘’YENİ YIL UMUT VE GELECEK DEMEK. BİZİM UMUDUMUZ DA GELECEĞİMİZ DE SİZSİNİZ”

 

Partide çocukları yalnız bırakmayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat Çocuk Kulübü’nün yeni yıl pastasını çocuklarla birlikte kesti. Eşkinat, yaptığı konuşmada “2017’nin son saatlerine sizlerle beraber giriyoruz. Yeni yıl umut demek, gelecek demek. Bizim umudumuz da geleceğimiz de sizlersiniz. Biz size güveniyoruz ve sizin mutlu olmanız için çalışıyoruz. Aynı Çocuk Kulübü’nde olduğunuz gibi büyüdüğünüzde de bir bütün olacağınıza, Tekirdağ’ın kalbi Süleymanpaşa’yı da bütün dünyaya tanıtacağınıza inanıyorum. Hepinize iyi yıllar diliyorum,” ifadelerine yer verdi. Eşkinat çocuklarla da bol bol fotoğraf çektirdi.

 

AYDOĞDU SEM ÖĞRENCİLERİ DE PARTİYE KATILDI

 

Partiye Aydoğdu Mahallesi Sosyal Etkinlik Merkezi’ne devam eden çocuklar da katıldı. Bütün çocuklar 2018’e özel hazırlanan pasta ile yeni yılı hep birlikte kutladılar. Ayrıca çocuklar Noel Baba, Kraliçe Elsa, Mutlugiller Ailesi’nden Ali ve Şirin ile fotoğraf çektirdiler. 

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10