5 FAKLI KATEGORİDE BAŞARI

Bu yıl ilk defa yapılan İmam Hatip Ortaokulları arası mesleki yarışmalarında Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu büyük bir başarıya imza atarak beş farklı kategoride başarı elde etti.

Süleymanpaşa 1.01.2018 20:49:00 0
5 FAKLI KATEGORİDE BAŞARI

Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu yapılan yarışmaların hepsinde dereceye girerek, üç kategoride il birinciliği, bir kategoride il ikinciliği ve bir kategoride de il üçüncülüğü unvanını kazandı.

 

KAZANANLARIN İSİMLERİ ŞÖYLE

 

Beş farklı kategoride yapılan yarışmalarda kız öğrenciler arası düzenlenen yüzüne güzel okuma yarışmasında 5. Sınıf öğrencisi Asude Yüksel il birincisi olurken, 7. Sınıf öğrencisi Sümeyye Karabıyık isimli öğrenci, Hafızlık yarışması kız öğrenciler il birincisi oldu. Erkek öğrenciler arasında düzenlenen yüzüne güzel okuma yarışmasında ise 8. Sınıf öğrencisi Hasan Kamo il birincisi olurken, 8. Sınıf öğrencisi Mehmet Durmaz  isimli öğrenci, Hafızlık yarışması erkek öğrenciler ikincisi oldu. Ezan okuma yarışmasında ise, 8. Sınıf öğrencisi Muhammed Emin Kararmış il üçüncüsü oldu.

 

‘’ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM’’

 

Okul Müdürü Abdullah Şenol yaptığı açıklamada; ‘’İmam Hatip Ortaokullarında okutulan derslere destek olması amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen mesleki yarışmaların, üç  kategorisinde birinci olmamız ve birer ikincili ve üçüncülük derecesi alarak, beş yarışmada dereceye girmemiz büyük bir başarı, öğrencilerimizi tebrik ediyorum, onları yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimizi teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Dereceye giren öğrencilerin hepsi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul idaresi ve okul aile birliği tarafından ödüllendirildi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10