Engelsiz yaşam korosu büyük ilgi gördü

Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi bünyesinde kurulan engelsiz yaşam korosunun verdiği yeni yıl konseri büyük ilgi gördü.

Süleymanpaşa 1.01.2018 20:50:00 0
Engelsiz yaşam korosu büyük ilgi gördü

‘’2018 İÇİN YENİ DÜŞÜNCELER VE UMUTLARLA HAYATIMIZA DEVAM EDECEĞİZ’’

 

SEKOMER bünyesinde kurulan ve engelli vatandaşlardan, ailelerinden ve gönüllülerden oluşan engelsiz yaşam korosu  Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde verdiği Hoş geldin Umut isimli Türk Halk Müziği konseri sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Konser öncesi SEKOMER Temsilcisi Şerife Türüdü yaptığı konuşmada koroda yer alan engelli koristleri tek tek tanıtmasının ardından konuşma yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yeni yıla en uygun kelimenin umut olduğunu ifade ederek, “Konsere daha uygun bir isim verilemezdi. 2017 iyisiyle kötüsüyle geride kaldı. 2018 için yeni düşünceler ve umutlarla hayatımıza devam edeceğiz. Engelleri aşmak için gösterdikleri azimle hepimize örnek olan kardeşlerimi tebrik ediyor ve onlar için engelleri ortadan kaldırma çabamıza yeni yılda da artan bir kararlılıkla devam edeceğiz. Yeni yılınızı kutluyor ve iyi yıllar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

 

HAYIRSEVER VATANDAŞLARA PLAKET TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Konuşmaların ardından, SEKOMER’e destek olarak akülü ve manuel sandalye bağışında bulunan Süleymanpaşalılara plaket töreni düzenlendi. Tüm hayırseverlere tek tek plaketlerini veren Başkan Eşkinat, destek olan herkese teşekkür etti. Plaket töreninin ardından başlayan konser, her yöreden sevilen türkülerin solo ve koro olarak icrasıyla devam etti. Yaklaşık bir buçuk saatlik performans, dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10