Yeni yıllarını kutladılar

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Teşkilatı üyeleri Trakya Bakım Merkezi, Çerkezköy Devlet Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Tekirdağ Büyükşehir Bele

Çerkezköy 1.01.2018 20:59:00 0
Yeni yıllarını kutladılar

“SİZLER HER ZAMAN BAŞ TACIMIZSINIZ”

 

Yılbaşı öncesi partililer ile birlikte Trakya Bakım Merkezine giderek yaşlıların yeni yılı kutlayan ve onlara çeşitli hediyeler dağıtan CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar “ Yeni yılınız kutlu olsun. Sizler her zaman baş tacımızsınız. Bizler sadece özel günlerde değil, sürekli olarak yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz. Onların bir nebze olsun gönüllerini alıyoruz. Onları mutlu görmek bizleri son derece mutlu ediyor.  Yeni yılın sizlere sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” diye konuştu. 

 

YENİ YILLARINI KUTLADILAR

 

Çerkezköy Devlet Hastanesine giden CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar, gençlik kolları üyeleri ve ilçe teşkilatı üyeleri  hastane personeli ve hastaları tek tek ziyaret ederek hem yeni yıllarını kutladı, hem de hastalara acil şifalar dilediler. Partililer ardından İlçe Jandarma Komutanlığına ve İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek personellerin yeni yılını kutladı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10