2018'in ilk durağı Şarköy oldu

Sabahın ilk ışıklarında çalışmalarına başlayan Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak 2018 yılının ilk iş gününde Şarköy'de incelemelerde bulundu. Başkan Albayrak ardından vatan

Şarköy 2.01.2018 20:13:00 0
2018

‘’2018 YILI DA ÖNEMLİ YATIRIMLARIN GERÇEKLEŞTİĞİ BİR YIL OLACAK’’

 

Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak büyükşehir belediyesi’nin 2018 yılında Şarköy'de gerçekleştireceği yatırım ve projeler hakkında bilgiler vererek onların talep ve önerilerini dinledi. Tekirdağ’ın her ilçesinde birçok çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana gerek Şarköy'de gerekse diğer ilçelerimizde birçok yatırım ve projeye imza attık. 2018 yılı da önemli yatırımların gerçekleştiği bir yıl olacak. Tüm bu çalışmalar sonucunda Tekirdağ Türkiye'nin parlayan yıldızı haline gelecek" ifadelerine yer verdi.

 

DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Başkan Albayrak ardından Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen'i ziyaret etti. Şarköy Ziraat Odası Meclis Başkan Vekili İlhan Böke ile Şarköy Yöresel Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Orhan Yavuz'un da yer aldığı ziyarette Başkan Kadir Albayrak Ziraat Odası ve derneklerin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

‘’BİR KAHVENİN 40 YILLIK HATIRI VARDIR DERLER’’

 

Daha sonra başkan Albayrak  Serbest Muhasebeci  Yalvaç Yelkenci’yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Yelkenci Başkan Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Albayrak ise;’’İlçemizden, eski dostum Serbest Muhasebeci Yalvaç Yelkenci abimizi ziyaret edip, acı bir kahvesini içtik. Bir kahvenin 40 yıllık hatırı vardır derler bizim dostluğumuzda 40 yıllık, vefakar abime teşekkür ederim’’ dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10