İndirim protokolü imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile İstanbul Rumeli Üniversitesi arasında  dün indirim protokolü imzaladı.

Çorlu 3.01.2018 20:25:00 0
İndirim protokolü imzalandı

Gerçekleşen protokole; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül ile Üniversite Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Nazlı Hilal Balcı ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Serap Daş katılımda bulundu.

 

Üyelerimiz ve 1. Derecede Yakınları İndirimden Yararlanabilir

 

Protokol hakkında konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "İmzalamış olduğumuz protokol neticesinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve I. derece yakınlarının ön lisans, lisans, lisansüstü ve Üniversitenin Sürekli Eğitim Merkezi eğitimlerine ilişkin gerekli teşvik ve yönlendirmelerin sağlanması amaçlanmaktadır. Protokol Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı olan kişi ve kişilerin I. Derece yakınlarının, İstanbul Rumeli Üniversitesi’ne müracaat etmeleri kaydı ile uygulanacak eğitim prosedürünü ve kapsam maddesinde belirtilen eğitim programları için uygulanacak indirimleri belirtmektir" dedi.

 

Tüm Eğitimlerde %10 İndirim

 

Gönül; "Katılımcıların eğitim programlarına katılımlarına Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ve Üniversite ait yönetmelik düzenlemelerinde asgari kayıt kabul koşulları gözetilecektir. Yüksek lisans eğitimlerinde adayın ALES puanı bulunmaması durumunda tezsiz yüksek lisans öğrencisi olarak kayıt yaptırabilecek veya özel öğrenci statüsünde ders alabilecektir. Bu durumda özel öğrenci statüsünde azam 5 (beş) adet ders alınabilir ancak ALES şartının öngörülen süre içerisinde yerine getirilemediği durumlarda ilgiliye aldığı dersleri belirtir transkript düzenlenir. Ücretli tüm eğitimlerde protokol kapsamındaki katılımcılara Üniversite Mütevelli Heyeti Başkanlığınca % 10 (on) indirim uygulanacaktır.Ön lisans ve lisans eğitimi için güz ve bahar dönemlerinde; tezsiz İş Sağlığı ve Güvenliği yüksek lisans eğitimi için güz, bahar ve yaz dönemlerinde yeni öğrenci kabulü olabilecektir. Programlardan yararlanmak isteyen katılımcılar, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası mensubu olduklarını gösterir kimlik belgelerini ve I. derece akrabalarına ait nüfus kayıt örneklerini ibraz etmeleri halinde söz konusu indirimden faydalanabileceklerdir" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10