Erdoğan görevi Uzunhan'a devretti

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kollarının 5.Olağan Kongresi Cumartesi günü saat 15.00'de Altınsaray Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde sağlık sorunları nede

Çerkezköy 7.01.2018 21:41:00 0
Erdoğan görevi Uzunhan

DİVAN OLUŞTURULDU

 

Programa  AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal ve çok sayıda partili katıldı.  Divan Başkanlığına İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Filiz Yazıcı seçilirken, divan üyeliklerine de Servet Ertemel, Ayşe Beyhan, Meral Sarıgül ve Nimet Furan seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı izletilirken, kongrede ilk konuşmayı AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Sevgican Erdoğan yaptı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Erdoğan “ Sağlık sorunlarım nedeniyle görevimi bıraktım. Görev yaptığımız süre boyunca ekibimle birlikte canla başla çalıştık. Benimle birlikte özverili bir şekilde çalışan ekibime teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek olan Hilal Uzunhan ve ekibine de başarılar diliyorum” dedi. Erdoğan’ın konuşmasının ardından İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Emine Aydın tarafından faaliyet raporu okundu.

 

“ÇERKEZKÖY’Ü ONLARLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

 

Programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “ 3 yıllık görev süremizde 2 seçim ve bir referandum geçirdik.  15 Temmuz sürecini hep birlikte yaşadık. Kadınların özverisine ben 3 yıl boyunca şahit oldum. 3 yıldır kapı kapı dolaşıp liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını hep birlikte anlattık. Çalışmalarından ötürü kadın kollarımıza teşekkür ediyorum.  Göreve geldiğim ilk günden beri kadın kollarımız ahlaki, manevi ve milli duruşlarıyla bu davanın ne anlama geldiğini gösterdiler. AK Parti’nin kadınlara ne kadar önem verdiğini Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta anlatıyor. Çerkezköy’den bir bayan milletvekilimizi TBMM’ye gönderdik. Çok çalışıp kapı kapı dolaşarak davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Biz kadınların sadece enerjisinden değil hayallerinden de yararlanacağız. Çerkezköy’ü onlarla birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

“AK PARTİ’NİN OYLARINI REİSİMİZE HEDİYE EDECEĞİZ”

 

2019 seçimlerinde başaralı olmak için var güçleriyle çalışacaklarını kaydeden Öğe “ Belediyede ve kadınların olması gereken her yerde olmaları için mücadele edeceğiz. Bir davamız var, reisimize sözümüz var. AK Parti bayrağını belediyeye birlikte dikeceğiz. Bu çalışmaları yaparken, birlik beraberliğimize dikkat ederek, aramıza fitne fesat sokmadan yolumuza bakacağız. Çerkezköy’de belediyeyi alacağız ve genel seçimler ile cumhurbaşkanlığı seçiminde çıkacak AK Parti oylarını reisimize hediye edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

12-0’LA BU DAVAYI TESLİM ALACAĞIZ

 

Ak Parti’nin üç milletvekili ile genel siyaseti Ankara’da yaptıklarını kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün “ Milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte bölgemiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kadınlar olmazsa biz asla olamayız. Bu kapıları açan sizlersiniz. Seçimlere bir yıllık süre olmasına rağmen şuanda bile yerel yönetimlere hazırız. İnşallah 12-0’la bu davayı biz teslim alacağız. Tüm belediyeleri hizmet eden insanların eline bırakacağız” dedi.

 

“KADINLARIMIZIN DEĞERİ ÇOK”

 

Kadınların ailede ve toplumda çok önemli değer taşları olduğunu ifade eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan “ 1934 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk kadınlara seçme hakkı verdi. 15 yıldır Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kadınlar olarak her alanda daha fazla görev almaya başladık. Kadınların görevi çok. Annelerimiz bir yandan çocuklarını yetiştirirken bir yandan da bu meşakkatli yolda bizi yalnız bırakmıyorlar. 15 Temmuz sürecinde kadınlarımız her zaman sahada oldular.  Kadınlarımızın çalışmasıyla tüm kapılar açılacak. İnşallah kadınlarımızın çalışmasıyla hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

“BAYRAĞI YENİDEN GÖNDERE ÇEKECEĞİZ”

 

Programda daha sonra konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel “ Kadın kolları kongrelerimiz düğün ve şölen havasında geçmektedir. Kardeşlik duygularımızın bize neler kazandırdığının farkındayız. Siyasette en büyük destekçilerimiz kadınlarımız oldu. Recep Tayyip Erdoğan’a hem yerel seçimlerde, hem genel seçimlerde hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde daha fazla destek olmalıyız. Bu sadece onun davası değil, daha doğmamış olan gelecekte bu bayrağı devralacak olan çocuklarımızın davası. Bu dava 2023’ün, 2071’in davası. Bu topraklarda kökleşmemiz, Anadolu ve Trakya topraklarının yurt olması için kadınlarımıza önemli görevler düşüyor. Böylesine dava bilincinde olduğunuz için inanıyorum ki yerel seçimlerde AK Parti bayrağını yeniden göndere çekeceğiz” dedi.

 

“KONGREMİZE CUMHURBAŞKANIMIZ DA KATILACAK”

 

Yel “ Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 81 kadın milletvekilimiz bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Tekirdağ’dan Ayşe Doğan’dır. Gerçek AK Partililer sosyal medya üzerinden birbiriyle yarışa girip birbirini eleştirmez. Bu, o kişilere de davamıza da bir şey kazandırmaz. Hesaplarınızı sosyal medya üzerinden görmeyin. Bir ay içinde il kongresi var. Kongremize Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katılacak” diye konuştu.

 

“GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR”

 

Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal “ Güzel, mutlu, çağdaş bir ülke hayal ediyoruz. Bu hayallerin bir çoğunu ise 16 yılda gerçekleştirdik. Gün birlik günüdür. Kardeşi ile kavga eden düşmanını yenemez. İlk önce birlik beraberliğimizin tesisi için çalışacağız” diye konuştu.

 

“SİYASET SOSYAL MEYDAYADAN YAPILMAZ”

 

Programda son konuşmayı gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel “ Siz kadınların kalbine giremezseniz, kimseyi ikna edemezsiniz. Kadınlarımız olmazsa olmazımızdır.Yerel seçimlerin startını verdik. Çerkezköy’de yüzde 49’a yakın bir oyumuz var. Bunu yüzde 60’lara nasıl çıkarırız ve belediyeyi nasıl alırız diye hesabını yapacağız. 3 vekilimiz teşkilatlara yetmiyor. 7 vekilin yedisini de bu teşkilat alacaktır. Hedeflerimiz büyük. 7 vekilin 7’sine de talibiz ve bunu alabilecek güce sahibiz.

 

Bir ay içinde il kongremizi yapacağız. Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır bir kongre yapacağımıza inanıyorum. 12-0’ı tersine çevirecek bir teşkilat olduğumuzu göstereceğimize inanıyorum.Siyaset sosyal medyadan yapılmaz. Siyaset insanları kazanma sanatıdır, insanları kaybetme sanatı değildir. Her kim 3 kuruşluk makam, mevki için teşkilatın zarar göreceğini bile bile bir şey yapıyorsa dava adamı değildir” diye konuştu.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Tek liste ile gidilen seçimlerde Hilal Uzunhan AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçildi. Uzunhan başkalığındaki yönetimde “ Yurdanur Çatalbaş, Hülya Sarcan, Kadriye Özgür, Özen Çevik, Nurten Şahin, Fatma Özyıldırım, Buket Er, Emine Yavuz Çifçi, Sezen Çolakoğlu, Maral Aydın, Dürdane Torun, Emine Aydın, Fidan Çetinkol, Gülşen Uygun, Fatma Topal, Ayşe Çördük, Gamze Moroğlu, Canan Özcan, Sinem Demiray, Zeynep Sel, Ayten Turhan, Şerife Çiftçi, Sultan Gök, Emine Çeribaş yer aldı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10