Yol çalışmaları bu yıl da devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 11 ilçede yapılan yol çalışmaları kapsamında Çorlu-Ergene Çırak Bayırı Yol Projesi'nin ilk böl?

Ergene 8.01.2018 20:29:00 0
Yol çalışmaları bu yıl da devam ediyor

BAŞKAN ALBAYRAK PERSONELE BAŞARILAR DİLEDİ

 

Kent genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri görev süresi boyunca yaklaşık bin kilometre yol yapıldığını ifade ederek Ergene'de Çırak Bayırı Yol Projesi'nin ilk etabının yapımına başlanıldığını söyledi. Başkan Kadir Albayrak da Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte yapımına başlanan yolda incelemelerde bulundu. Yol yapımında görevli personellerden çalışmaların durumu hakkında bilgi alan Başkan Albayrak, personele iyi çalışmalar temennisinde bulundu.

 

‘’2019 YILI MART AYINDA HALKIMIZ YAŞANAN DEĞİŞİM VE GELİŞMEYİ DAHA İYİ GÖRECEK’’

 

11 ilçe ve 355 mahallede yürütülen yol çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Göreve geldiğimiz günden bu yana her alanda olduğu gibi yol çalışmalarımızda da büyük mesafe kat ettik. Mevcut yolların zemini güçlendirip yenilerken, yeni yollar da yaptık. Altyapı çalışmalarımız esnasında halkımız zahmet çekti ama yapılan uzun ömürlü yollar sayesinde çok rahat edecekler. Yaptığımız yatırımlar da meyvelerini vermeye başladı. Tekirdağ'ın altyapı sorunlarını büyük ölçüde çözdüğümüz için önümüzdeki dönemde yol çalışmalarımıza daha fazla ağırlık vereceğiz. 2019 yılı Mart ayında halkımız yaşanan değişim ve gelişmeyi daha iyi görecek. Mesai kavramı tanımaksızın, gece - gündüz demeden, hafta sonları da dâhil olmak üzere çalışan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na ve çalışmalarımız esnasında sabır ve anlayış gösteren halkımıza teşekkür ederim" dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10