TRAMDED' ten Vergi ve Muhasebe Konulu Resim Yarışması

Trakya Mali Müşavirler ve Bağımsız Denetçiler Derneği, (TRAMDED) Mart 2018 Vergi ve Muhasebe Haftası dolayısıyla resim yarışması düzenledi. Dernek Başkanı Rüstem Tuna, yarışmada dereceye girecek yar

Çerkezköy 8.01.2018 20:51:00 0
TRAMDED

VERGİ VE MUHASEBE KONULU RESİM YARIŞMASI

 

TRAMDED Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Tuna konu ile ilgili gazetemize şu açıklamada bulundu; “Derneğimiz 11.10 2017 tarihinde aldığı yönetim kurulu kararı ile Vergi ve Muhasebe etkinliği gereğince ilk ve ortaokul öğrencileri düzeyinde vergi ve muhasebe konulu resim yarışması yapacağız. Bu konudaki dilekçemizi Çerkezköy Kaymakamlığı’na da verdik. Resimlerin en son teslimi 28 Şubat  Çarşamba 2018 mesai saati sonuna kadardır. Yarışmada dereceye girenlere ödül töreni ise 7 Mart  Çarşamba 2018 tarihinde yapılacak” dedi.

 

VERGİ VE MUHASEBE KONULU RESİM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ

 

Rüstem Tuna yarışmada dereceye girecek öğrencilerin ödüllendirileceklerini belirterek, “Yarışmada birinciliği kazanan yarışmacıya bir adet tam altın, ikinciliği kazanan yarışmacıya yarım altın, Üçüncülüğü kazanan yarışmacıya çeyrek altın, dördüncülüğe kazanan yarışmacıya gram altın, beşinciliği kazanan yarışmacı da gram altın ödüllendirileceklerdir.”dedi. Rüstem Tuna bu yarışmayı düzenlemekteki hedeflerinin gençlere vergi bilincini aşılamak ve aynı zamanda bu konuda duyarlı olmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10