Kaleli: Ezici bir çoğunlukla göreve geleceğiz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Adayı Fatih Kaleli, Kızılpınar Mahallesi'nde bulunan Vanlılar Derneği Lokali'nde dün 10.00-11.30 saatleri arası Kızılpınarlı şoför esna

Çerkezköy 9.01.2018 20:50:00 0
Kaleli: Ezici bir çoğunlukla göreve geleceğiz

‘’ŞOFÖR ESNAFIMIZIN SIKINTILARINI ÇÖZÜLEMEK İÇİN ADAY OLDUM’’

 

Başkan Adayı Fatih Kaleli yaptığı konuşmada, “Çerkezköy ülkemizin üçüncü büyük sanayi kenti ve bizler bu kentte hizmet veren öğrenci, personel taşımacıları ile kamyoncuları olarak iyi şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Ancak bugüne kadar bizlerin sorunlarının çözümü konusunda tam anlamıyla bir çözüm üreten bir oda yönetimi görmedik. Ben şoför esnafımızın sıkıntılarının neler olduğunu çok iyi bildiğim için sizlerin içinden oluşturduğum genç ve dinamik bir ekiple yola çıkarak şoför esnafımızın sıkıntılarını çözümlemek  ve sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için aday oldum.”dedi.

 

EZİCİ BİR ÇOĞUNLUKLA GÖREVE GELECEĞİZ

 

Kaleli şöyle devam etti, “Şunu samimiyetimle belirtmek istiyorum ki, sizlerin desteği ile kongrede ezici bir çoğunlukla göreve geleceğiz. Göreve geldiğimizde her üyemize eşit ve adaletli bir yönetim sergileyeceğimizi de samimiyetimle belirtmek istiyorum. Yönetimimizde yer alan arkadaşlarımızla birlikte sizlerin sorunlarını çözümlemek içinde özverili bir çalışma sergileyeceğiz. Biz bu güne kadar arabacılar olarak hep ikinci sınıf muamelesi gördük ve görüyoruz. Ekonominin lokomotifi bizleriz. Bizler buralara gelene kadar kuruş kuruş para topladık. Biz şoför esnafımızın hakkını alacağız.Dediğim gibi ekibimiz genç ve dinamik ve sorunları çözümleyecek bir ekiptir.Birileri bizi zayıf görebilir.Ancak Biz sorunları çözümleyecek bir ekiple yola çıktık.Bizi iş başına getirdiğinizde sorunlarınızın çözüme kavuştuğunu göreceksiniz ve bu nedenle sizlerin desteğinizi istiyoruz.”diye konuştu.

 

PROJELERİNİ ANLATTI

 

Fatih kaleli göreve geldiklerinde yapacakları çalışmalar hakkında ve projeleri hakkında da toplantıya katılan şoför esnafına tek tek anlattı. Odayı bugünkü durumundan çok daha iyi yerlere getireceklerini ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerinin saygınlık gördüğü birer oda üyesi olacaklarını söyledi. Kaleli diğer adaylara da başarılar diledi ve toplantıya katılan şoför esnafına da katılımları için teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10