Vali Ceylan Kapaklı'da muhtarlarla bir araya geldi

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 05/11/2016 tarihli genelgesi gereğince, Vali Mehmet Ceylan başkanlığında yapılan "Muhtarlarla Buluşma Toplantısı" KapaklÄ

Kapaklı 10.01.2018 20:23:00 0
Vali Ceylan Kapaklı

TÜM ÖDENEKLERİMİZ HAZIR VAZİYETTE

 

Toplantıya Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Serkan Yörükoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Serpil Özsoy ve mahalle muhtarları katıldı.Toplantıda konuşan Vali Ceylan “ Muhtarlarımızla her  ay bir ilçemizde bir araya geliyoruz. 2018’in de ilk toplantısını Kapaklı ’da yapıyoruz. Asıl amacımız ilçeleri yerinde görmek ve halk ile iç içe olan muhtarlarımızın sorunlarını dinlemektir. Bunun dışında da paylaşmak istediklerimizi paylaşmaktır. Kapaklı ilçemiz yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen, Tekirdağ’ın en hızlı gelişen ve buna oranla sorunları da artan bir ilçemiz. Fiziki mekân kısmında ihtiyaç bir hayli fazla. Hükümet konağımız inşallah bu yaza doğru bitecek hale gelecek. Müteahhit ile bir araya gelip süreci hızlandırmasını talep edeceğiz. İnşallah seneye tüm kurumlarımız yeni binasında hizmet verecek. En önemli konulardan birisi de eğitim. Eğitim konusunda da çalışmalar devam ediyor. Mahallelerdeki okulların fiziki eksikliklerin giderilerek tekli eğitime geçiş sürecimiz kısmetse 2019’da tamamlanmış olacak. Eğitim yatırımları konusunda tüm ödeneklerimizde hazır vaziyette” dedi.

 

HÜKÜMET KONAĞINDA İNCELEMEDE BULUNDU

 

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve vatandaşların taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere ilettiler. Vali Ceylan, Muhtarlar toplantısının ardında, Yapımı devam eden Kapaklı Hükümet Konağı ve 24 derslikli İmam Hatip Lisesi inşatlarında incelemelerde bulundu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10