Naim Süleymanoğlu'nun adı Ergene'de yaşayacak

Ergene Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri'nin açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Ergene 10.01.2018 20:32:00 0
Naim Süleymanoğlu

“SONSUZA KADAR YAŞATACAĞIZ”

 

Ergene Belediyesi'nin Velimeşe Mahallesi'nde yaptırdığı ve vefat eden Dünya ve Olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun adının verildiği kapalı spor salonun, Süleymanoğlu'nun kızları Esin ve Sezin ile CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve davetlilerin katıldığı törenle açıldı. Programda konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “ Ergene hizmet binamızın tapusunu aldık. Naim Süleymanoğlu, bize gurur yaşattı. Türk bayrağını dünyada dalgalandırdı. Ona minnettarız. Onun adını sonsuza kadar yaşatacağız" diye konuştu. Törene katılan Naim Süleymanoğlu'nun yakın dostu İsmail Karaca, "Selam altın yürekliler. Bugün büyük bir spor adamı Naim Süleymanoğlu için burada buluştuk. Allah razı olsun belediye başkanımızdan. Bu bölgeye çok güzel bir eser bıraktılar. 50 gün önce bizi ağlatan Naim, bugün ismi ile bizi güldürüyor" dedi.

 

'BABAM GİBİ SPORCULAR YETİŞİR'

 

Naim Süleymanoğlu'nun kızı Sezin Süleymanoğlu, babasının adını taşıyan salondan şampiyonlar çıkmasının en büyük isteği ve arzusu olduğunu belirterek, "Bu güzel tesise babamın ismini verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah bu salondan babam gibi Türk şampiyonlar yetişir. Ben ve ailem sizlere minnettarız" dedi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Esin ve Sezin Süleymanoğlu kardeşlere günün anısına plaket ve çiçek takdim etti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10