Hotel Can Spa'dan basına kahvaltı

Kapaklı'da Hotel Can Spa 10 Ocak Çalışanlar Günü nedeniyle Kapaklı ve Çerkezköy'de görev yapan basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Kapaklı 12.01.2018 21:57:00 0
Hotel Can Spa

GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Kapaklı Pınar Bulvarın da hizmete açılan Hotel Can Spa’da dün saat 10.00’da gerçekleştirilen kahvaltıya Kapaklı ve Çerkezköy’de görev yapan basın mensupları katıldı. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan işletme sahibi Vehbi Demirtaş, basın mensuplarının kamuoyunu bilgilendirmek gibi çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti. Demirtaş “ Basın, halkın haber alma özgürlüğünü yerine getirmek adına gece-gündüz, yağmur-çamur demeden koşturan, en doğru bilgiyi, tarafsız ve objektif bir şekilde ulaştırmakla görevlidir.  Bu duygularla başta Çerkezköy ve Kapaklı’da ki basın emekçisi arkadaşlarımız olmak üzere, tüm gazeteci kardeşlerimin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; aileleriyle, sevdikleriyle sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

“41 ODADAN OLUŞUYOR”

 

Yeni hizmete açılan otel hakkında basın mensuplarına bilgilendirmede bulunan Demirtaş “  Evinizi aratmayacak rahatlığı, günümüz teknolojisine uygun donanımı, samimi ortamı üstün misafir memnuniyeti anlayışı ile misafirlerimize buluşan Hotel Can Spa’da bütün ayrıntılar konuklarımızın kendini iyi hissetmesi üzerine kurgulandı. Otelimiz 41 odadan oluşuyor. Otelcilik sektörüne yeni bir soluk ve ivme kazandırarak kurumsal misafirlerimize çözüm ortağı olma amacındayız” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10