Bilgilendirme çalışmaları sürüyor

Bir yandan Kapaklı Belediyesi tarafından kurulan 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ilçe genelinde vatandaşları bilgilendirme çalışmalarını sürdürürken bir yandan da vatandaşlar ellerindeki 13 farklı atı

Kapaklı 17.01.2018 00:23:00 0
Bilgilendirme çalışmaları sürüyor

YAPILACAKLAR ANLATILDI

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri ilçe genelinde atık getirme merkezinin faaliyetlerini ve kabul edilen atıkları anlatmak için Kapaklı Küçük Sanayi Sitesi esnafına broşür eşliğinde bilgilendirmelerde bulunarak oluşan atıklarını ne yapacakları ve nereye teslim edecekleri anlatıldı.

 

‘’ESNAFLARIMIZI VE VATANDAŞLARIMIZI BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Konuyla ilgili yaptığı açıklamasında '' Atık getirme merkezimizde kağıtlar, kartonlar, plastikler, metaller, camlar, ahşaplar, tekstiller, piller, floresanlar, elektrikli ve elektronik ekipmanlar, ilaçlar, yağlar, ömrünü tamamlamış lastikler atık getirme merkezimizde toplanıyor. Oluşan bu atıklar çevreye zarar vermemesi için evsel atıklardan ayrı biriktirilmesi ve atık getirme merkezimize teslim edilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımız bu konuda 444 80 59 dan Belediyemiz Temizlik işleri müdürlüğümüzü arayarak bilgi alabilirler. Kentimiz genelinde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.'' dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10