Çiftler mutluluklarına mutluluk katacak

Ergene Belediyesi tarafından geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da 14 Şubatta Sevgililer Günü'nde toplu nikah töreni yapılacak.

Ergene 17.01.2018 00:25:00 0
Çiftler mutluluklarına mutluluk katacak

SON BAŞVURU 2 ŞUBAT

 

Ergene Belediyesi yetkilileri bu mutlu anını ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerin, Ulaş Hizmet Binası Yazı İşleri Müdürlüğüne 2 Şubat tarihine kadar  başvuruda bulunması gerektiğini belirtti.

 

HER ŞEY BELEDİYE TARAFINDAN KARŞILANACAK

 

Yetkililer ayrıca, ‘14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında belediye nikah memurluğuna müracaat edecek çiftlerin gelinliklerinden damatlıklarına nikah şekerlerinden çiçeklerine ve diğer hazırlıklarına kadar her konuda ihtiyacı belediyemiz tarafından karşılanacaktır’’ dedi.

 

YOĞUN KATILIM SAĞLANACAĞI BEKLENİYOR

 

Yetkililer;  Ergene belediyesi olarak 14 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz güzel bir organizasyon ile çiftlerin hayatlarında bir kez yaşamayı arzuladıkları bu günün, yaşamlarında unutulmaz bir anı olarak kalması hedefindeyiz. 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle yeni evlenecek çiftleri bir araya getirmek ve mutluluklarını paylaşmak istedik. Özel günde yapılacak olan nikah organizasyonu ile bu özel gün, resmi nikah yaptıramayan eşler veya yeni evlenecek çiftler için daha anlamlı hale gelecek. Vatandaşlarımızın bu yılda toplu nikah törenine yoğun katılım sağlayacaklarına inanıyoruz’ dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10