Başkan Akay öğrencileri ödüllendirdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Yerli Malı Haftası kapsamında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından ödüllendirildi.

Çerkezköy 17.01.2018 00:27:00 0
Başkan Akay öğrencileri ödüllendirdi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında ilçe genelindeki ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, okul müdürleri ve velileri ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

‘’ÇOK SAYIDA OKULUMUZUN TEMELİ ATILDI’’

 

İlçe genelinde  son 1 yıl içinde eğitim alanında önemli gelişmelerin yaşandığına dikkat çeken Başkan Akay, “Eğitimde tekli sisteme geçilmesi adına birçok okul açıldı ve çok sayıda okulumuzun temeli atıldı. Bununla birlikte Çerkezköy Kaymakamımız A. Selami Abban’ın önemli katkılarıyla Kızılpınar Mahallemizde de 80 dönümlük eğitim alanı oluşturuldu. Nüfusu her yıl yüzde 10 artan kentimizde en kısa sürede mevcut derslik ihtiyacının karşılanması ve önümüzdeki yılların planlaması yapılarak, yeni okul projelerinin hazırlanması gerekmektedir. Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından Başkan Akay dereceye giren öğrencileri tebrik etti. Ardından Yerli Malı Haftası kapsamında düzenlenen Resim Yarışmasında 1’inci olan Mevlana İlkokulu öğrencisi Diren Çiftçi, 2’nci olan Özel Gülerçin İlkokulu öğrencisi Ela Kırmızıgül ve 3’üncü olan Tepe İlkokulu öğrencisi Semanur Soylu ile Şiir Yarışması’nda 1’inci olan 125. Yıl Ortaokulu öğrencisi Nihal Yüksel, 2’nci olan Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Nazire Şingül ve 3’üncü olan Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Çağla Gökçe’ye ödüllerini verdi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10