Ünal: Eylül Kurban vadeli yem ve küspe satışlarımız başladı

S.S Çerkezköy 972 Sayılı Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal kooperatif ortaklarına Kurban Bayramı vadeli yem satışlarına başladıklarını belirtti.

Çerkezköy 17.01.2018 20:05:00 0
Ünal: Eylül Kurban vadeli yem ve küspe satışlarımız başladı

EYLÜL KURBAN BAYRAMI VADELİ YEM SATIŞLARIMIZ BAŞLADI

 

Başkan Nafis Ünal konu ile ilgili şu bilgiyi verdi; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kooperatif üyelerimize vadeli yem satışları yapılmaktadır. Önceki gün itibariyle kooperatif üyelerimizin hayvanlarını yiyeceği olan vadeli yem satışlarımız başlamış bulunmaktadır. 10 Eylül Kurban Bayramı vadeli olan yem, katkı maddesi, küspe satılmaktadır. Ortaklarımız ihtiyaçları nispetinde yem alabilirler. Yağlı Tohumlar Kooperatifi olarak ortaklarımıza vadeli yem satışı ile de yardımcı oluyoruz.

 

DEVLET DESTEKLİ

 

Ünal, vadeli yem ve küspe satışı kampanyasının devlet destekli olduğunu belirterek, “Kooperatif üst yönetimimiz tarafından kooperatif üyelerine her yıl ayçiçeği vadeli yem ve küspe kampanyası gerçekleştirilmektedir. Bu yılda bu kampanya devam etmekte ve ihtiyaç sahibi kooperatif ortaklarımız bu kampanya vasıtasıyla ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Her yıl ilgi gören  bu kampanyamızın bu yılda ilgi görüyor.Biz kooperatif olarak ortaklarımıza hem vadeli hem de piyasa altında yem ve küspe satışı yaparak ihtiyaçlarını piyasadan daha ucuza temin etmelerini sağlayarak onların bütçelerine katkı sağlıyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN    


0282 726 91 91
0282 747 65 10