Projeye Optimed de katıldı

Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçe bünyesindeki 4. Sınıf öğrencileri için başlattığı 'Kaybolan Değerlerlerimizi Kitaplarda Bulalım' projesi kapsamında yürütülen çalıÅ

Çerkezköy 19.01.2018 21:13:00 0
Projeye Optimed de katıldı

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

 

Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçe bünyesindeki 4. Sınıf öğrencileri için başlatılan ‘Kaybolan Değerlerlerimizi Kitaplarda Bulalım’ projesi kapsamında Kapaklı Pınarça Mahallesi’nde bulunan Pınarça İlköğretim Okulu öğrencilerine kitap hediye etti.  Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, Pınarça Mahallesi Muhtarı Özcan Bozkaya, Okul Müdürü H. Kaya Sökmen de eşlik etti.

 

PROJE HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Proje hakkında bilgi veren Kapaklı Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Çoğu; ‘’Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından vatandaşlara kitap edinme isteğini arttırmak, kitap ile bilgi arasındaki ilişkiyi kavratmak, yardımlaşma ve sosyal içerikli davranışlarına katkıda bulunmak amacıyla ‘Kaybolan Değerlerimizi Kitaplarda Bulalım’ projesi ile ilçedeki 4. Sınıf öğrencilerine kitap hediye etme çalışması başlatıldı.  ‘Kaybolan Değerlerimizi Kitaplarda Bulalım’ projesi ile Kapaklı Halk Eğitim Merkezi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü vasıtası ile ilçede bulunan ilkokul 4. Sınıf öğrencilerinin isimleri belirlenip kura torbası oluşturularak, Kapaklı Halk Eğitim Merkezi’ne kayıtlı kursiyerler, öğretmenler ve kurumun diğer personelleri,  2017-2018 eğitim- öğretim yılı süresince M.E.B tarafından ilköğretim kurumlarında okutulması tavsiye edilen eserler arasından seçilen herhangi bir kitabı satın alıp kura usulü çektiği öğrenciye hediye etmesi sağlanacak. Ayrıca  Halk Eğitim Merkezi’ne kayıtlı olmayan vatandaşların da kuruma gelip bilgi alarak projeye dahil olabilecek’’ dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10