Öğrenciler tatile girdi

2017-2018 eğitim öğretim yılında Türkiye'de olduğu gibi Kapaklı'da ve Çerkezköy'de de  55 bin 839 öğrenci yarıyıl tatiline dün itibariyle başladı.

Çerkezköy 19.01.2018 21:20:00 0
Öğrenciler tatile girdi

34.595 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

 

Çerkezköy’de 2017-2018 eğitim öğretim yılının 1. döneminin sonunda 34.595 öğrenci karne aldı. Öğrencilerin karne sevincine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ortak oldu.

 

KAYMAKAM ABBAN VE MÜDÜR GÜMÜŞ DE KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ilk olarak Veliköy İlkokulu' nda karne dağıtımına katılarak öğrencilere karnelerini takdim ettiler. Kaymakam Abban öğrencilere tatilde sadece kitap okumalarını, imkan ölçüsünde gezmelerini  tatilin tadını çıkarmaların ama okumanın tatili olmayacağını söyleyerek bütün öğrencilere iyi tatiller diledi.

 

OKULLARDA KARNE DAĞITTILAR

 

Ardından Kaymakam Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gümüş Veliköy Belediyesi Ortaokulu, Veliköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Kızılpınar Anadolu Lisesi ve Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu 'nda öğrencilere karne dağıttılar.

 

KAPAKLI’DA 21 BİN 254 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

 

Kapaklı’da da 2017-2018 eğitim öğretim yılında Türkiye’de olduğu gibi 21 bin 254 öğrenci yarıyıl tatiline dün itibariyle başladı.  2017-2018 eğitim öğretim yılının 1. döneminin bitmesi dolayısıyla dün Kapaklı Gazi Ortaokulu’nda karne töreni düzenlendi.

 

KİMLER KATILDI?

 

Törene Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’in yanı sıra Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kenan Kenar, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, , Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ve ilçe protokolü katıldı.

 

‘’2. DÖNEME DAHA İSTEKLİ GELMENİZİ DİLİYORUM’’

 

Törende açılış konuşması yapan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer; 2017-2018 eğitim öğretim yılının 1. dönemini bitirmiş bulunmaktasınız. Tatilde güzelce dinlenip 2. döneme daha istekli gelmeniz dileğiyle hepinize iyi tatiller diliyorum’’ dedi.

 

KARNELER DAĞITILDI

 

Açılış konuşmasının ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve ilçe protokolü sınıfları gezerek öğrencilere tek tek karnelerini verdi.  Daha sonra Kaymakam Yüzer ve okulda incelemelerde bulunmasının ardından öğrencilerin atıklardan topladığı eşyalarla yapmış oldukları icatlar sergisini gezmesi ile tören son buldu.

 

MEHMET EMİN KARAKUŞ DA UNUTULMADI

 

Törenin ardından Kaymakam Yüzer ve ilçe protokolü geçtiğimiz günlerde 6. kattan düşerek hayata tutunan Mehmet Emin Karakuş’u evinde ziyaret ederek karnesi ile birlikte hediyesini verdi. Kaymakam Yüzer; ‘’Büyük bir badire atlattınız. Çok şükür ki an hayattasın. İnşallah en kısa zamanda iyileşip okuluna geri döneceksin. Acil şifalar diliyorum’’ dedi.  

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10