Sarıkoca fabrika ziyaretlerine devam ediyor

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Tekirdağ il genelinde fabrikalara ve iş yerlerine insan sağlığını uygun olmayan ya da son tüketim tarihi geçmiş gıda ve gıda ile t

Tekirdağ 25.01.2018 20:39:00 0
Sarıkoca fabrika ziyaretlerine devam ediyor

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Gıda, Yem Şube Müdürü Kamil Yaman ve Kapaklı İlçe Müdürü Pasin Akbulut Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren İreks Gıda Sanayi A.Ş. firmasına ait ekmek, unlu mamul ve pastacılık hammaddesi karışımları üreten fabrikasını ziyaret etti.

 

FABRİKA HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

Ziyarette eşlik eden Fabrika Müdürü Ali OBUT fabrika hakkında bilgi verdi. Obut: ‘’İreks markası ile çeşitli ekmek karışımları, unlu mamul karışımları ve pastacılık karışımlarına ait hammadde üretimi yapılmaktadır. Ayrıca, işletme tarafından kurulan AR-GE bölümünde ekmek ve pasta ustalarının eğitimleri de yapılmaktadır. Bu alanda ülkemizde üretim yapan bir kaç işletmeden biri olup, ürettiği ürünleri yoğunluk olarak Türk devletleri ile Ortadoğu ülkelerine ihracat olarak göndermektedir’’dedi.

 

KAHVALTI PROGRAMINDA İLÇE PERSONELLERİ İLE BULUŞTU

 

Fabrika ziyaretinin ardından Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Gıda, Yem Şube Müdürü Kamil Yaman ve Kapaklı İlçe Müdürü Pasin Akbulut Kapaklı ilçe personelleri ile İlçe müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde  bir araya geldi. İl Müdürü Sarıkoca  ilçe müdürlüğünün eksikleri, sorunları ve personelin sorunlarını dinledikten sonra etkinlik için İlçe Müdürü Pasin AKBULUT ve İlçe Müdürlüğü Personellerine teşekkür etti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10