155'i aramaktan çekinmeyin!

Kapaklı'da polis ile halk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla kahvede huzur toplantısı düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi polisin vatandaşın malını ve canını korumakla yÃ

Kapaklı 25.01.2018 21:09:00 0
155

KAYMAKAM YÜZER’DE KATILDI

 

Kapaklı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğin tarafından Cumhuriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesi Şafak Kıraathanesi’nde düzenlenen ‘Huzur Toplantısı’na Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Kapaklı Emniyet Müdürlüğü’nden Komiser Bilgin Kınık, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda vatandaşlar ve muhtarlar mahallerinde yaşayan sorunları Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi’ye anlattı. Kapaklı’da yaşanan olaylar hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Sevgi, polisin öncelikli görevinin suçu önlemek olduğunu belirterek “ Amacımız halkın güvenlik ile ilgili talepleri ve şikayetlerini dinlemek” dedi.

 

“155’İ ARAYINIZ”

 

Mahallede güvenli ortamın sağlanmasında ve suçların önlenmesinde polis vatandaş işbirliğinin büyük önem taşıdığını belirten Sevgi “ Huzur toplantısı vesilesiyle sizlerle güvenliği pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Son dönemlerde ilçe merkezinde uyuşturucu, hırsızlık, magandaların havaya ateş etmesi olayları arttı. 155 Polis hattına yapılan her başvuru ve ihbar hassasiyetle takip edilmektedir. Bu sebeple gördüğünüz her durumda ‘155 Polis İhbar Hattı’nı aramaktan çekinmeyiniz. 155’i aradığınız zaman olaya kısa sürede intikal etmemiz kolaylaşır. Çevrenizde tanımadığınız şüpheli kişiler olduğu zaman bunu bizimle paylaşın ve bu konuda bizi aramaktan asla çekinmeyiniz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Özellikle son zamanlarda artış gösteren kontör dolandırıcılığı konusunda vatandaşları bilgilendiren ve uyaran Sevgi “ Sizi arayıp kendini polis, hâkim, savcı olarak tanıtan ve numaranızın yasadışı olaylarla bağlantılı bir yerlerde çıktığını söyleyen olursa bunlara asla itibar etmeyin. Buna bağlı olarak şantaj amaçlı olarak sizden para veya kontör isteyen olursa bunu zaman geçirmeden anında muhakkak bizimle paylaşın” dedi. Bilgilendirme için Kapaklı Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür eden vatandaşlar,  bu tür toplantıların daha sıkça yapılmasını talep ederek emniyet müdürüne teşekkür ettiler. 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10