15.yıla görkemli kutlama

Çerkezköy'de, Trakya Bölgesi olmak üzere, ülke geneline ve dış ülkelere sağlık hizmeti veren Özel İrmet Hospital  kuruluşunun 15. yılını önceki akşam Yalı Restaurant'ta kutladı

Çerkezköy 28.01.2018 20:03:00 0
15.yıla görkemli kutlama

Programda konuşan İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, İrmet Hospital’in ilk faaliyete geçtiği yıllarda Trakya’nın en küçük hastanesi olduğunu ve ilerleyen yıllarda yaptığı atılımlar ve başarılarıyla Trakya’nın en büyük hastanesi olduğunu belirtti.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. İrfan Tombalak başta olmak üzere hastane yönetimi doktorlar ve tüm personel hastanenin 15. yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

 

‘’TRAKYA’NIN EN KÜÇÜK HASTANESİ İKEN  EN BÜYÜK HASTANELERİNDEN OLDUK’’

 

Gecede konuşan Özel İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, İrmet Hospital’in ilk faaliyete geçtiği yıllarda Trakya’nın en küçük hastanesi olduğunu ve ilerleyen yıllarda yaptığı atılımlar ve başarılarıyla Trakya’nın en büyük hastanelerinden birisi olduklarını  belirterek, “Hastanemizin 15. yılı vesilesiyle düzenlediğimiz bu geceye hoşgeldiniz. Bizim hikayemiz 15 yıl önce başladı ve 20 yataklı Çerkezköy’ün ilk özel hastanesi idi. Aynı zamanda Trakya’nın da en küçük hastanesi idi. O küçük hastane Trakya’da en çok doğum yaptıran hastane idi. O küçük hastane ile şimdiki büyük hastanenin temelini attık. Şu anki hastanemiz 14 bin 500 metrekarelik kapalı alanı ile Trakya’nın en büyük özel hastanesi. Özel Çerkezköy Hastanesi’nde göreve başladığımızda 4 beş tane doktor vardı.Şu anda İrmet Hospital olarak 55 doktorumuz var 1 profesör,4 doçent, 4 yardımcı doçent olmak üzere toplam 55 doktorumuz ve 400 sağlık çalışanımız var.İrmet Hospital olarak Trakya’ya ülkemize ve dünyaya hizmet veriyoruz.”dedi Türker  daha sonra kalp ve damar cerrahisinde önemli işler yaptıklarını  ve hastanenin  ünlü Kalp Cerrahisi Prof. Dr. İlhan Mavioğlu’nun  İrmet Hospital’de ve Amerika’da gerçekleştirdiği başarılı ameliyatlarla gündem yarattığını,ayrıca diyabet ve obezite cerrahisinde de bölgede ilk  başarılı ameliyatı yapan hastane olduğunu belirtti.

 

‘’YENİDOĞAN OLARAK TÜRKİYE’DE İLKLERDEYİZ’’

 

Türker; “İrmet Hospital olarak yenidoğan olarak da Türkiye’de ilklerdeyiz. Biz bu hastaneyi yaparken uzun vadeli düşündük. Cihazlarımızı da son teknolojiye göre seçtik. Kalitede 96 puan aldık. Kalite yönetim birimimize bu konuda ayrıca teşekkür ediyorum. İrmet Hospital olarak  sizlerle birlikte hep daha iyiye gideceğimizden eminim.15.yıl vesilesiyle bizimle birlikte  15 yıldan bu yana ve 10 yılı aşkın olarak çalışan personelimize bu gece kendilerine  başarılı  hizmet yılları nedeniyle plaket vereceğiz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum.”diye konuştu.

 

‘’41 PERSONELE PLAKET VERİLDİ’’

 

Türker’in konuşmasının ardından plaket törenine geçildi. İlk önce hastanenin kuruluşundan bu yana 15 yıldır görev yapan personel ile hastanede 10 yılı aşkın çalışan personele plaket verildi.  İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker tarafından takdim edilen plaketler Hastane Müdürü Alper Atasoy, Tamer Bicer, Şirin Şafak, Alev Nizipli, Türkan  Erkol, Serap Sezgin, Ayla Cihan Demir, Hanife Demir, Ebru Yılmaz, Seda Tuzluca, Nahide Akgün, Ömür Özel Kaykı, Emre Alkan, Nedret Sertkaya, Azize Nar, Dr. Nurdan Tombalak, Rukiye Yaka, Aysun Saban, Başhemşire Gülcan Özdemir, Serap Narlap, Gizem Kırbaş, Gülay Uğur, İsmigül Başkır, Işıl Uzun, Havva Alakuş,Yılmaz Parmaksız, Aygün İnci, Gonca Çelik, Sercan Yılmaz, Hanife Tombalak, Ceyda Kurtcu, Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan, Selim Şentürk’e verildi. Geceye nöbette oldukları için katılamayan yedi personele de plaketleri hastanede kendilerine verileceği belirtildi.

 

‘’GECE COŞKULU BİR ŞEKİLDE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ’’

 

Plaket töreni sonunda canlı müzik eşliğinde tüm hastane çalışanları ile birlikte Özel İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker halaylar çekti, Trakya ve Karadeniz havaları oynadılar. Hastane çalışanlarıyla birlikte doyasıya oynayan ve çalışanlarına büyük bir motivasyon aşılayan,  gecenin yıldızı olan İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker bir ara eline aldığı davullu bırakmadı ve usta davulculara taş çıkartırcasına bir süre çaldı. Davulculukta da hünerli olduğunu gösterdi ve büyük alkış aldı. İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak geceye katılan tüm hastane hekimleri ve personel ile yakından tek tek ilgilendiler. Dört dörtlük geçen İrmet Hospital 15. Yıl kutlaması mini bir karnaval havası yaşandı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10