Yüksel açtı ağzını yumdu gözünü

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Cumartesi günü gerçekleştirilen AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları 5. Kongresinde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı topa tutt

Kapaklı 28.01.2018 20:07:00 0
Yüksel açtı ağzını yumdu gözünü

Başkan İrfan Mandalı’nın halk günü toplantısında Afrin operasyonu hakkında “ Vurana bakıyorsun Allah Allah diyor, vurulana bakıyorsun Allah Allah diyor” sözlerine Yüksel “Mandalı sen Allah diyenle yallah diyeni birbirine karıştıracak kadar edepsiz bir adamsın. Bu toprakların bir metrekaresi için on milyonlarca insan canını vermeye razıyken, ben orada şehitler verirken, her iki tarafı nasıl aynı kefeye koyarsın? Ya sen ne söylediğini bilmiyorsun, ya da söylediğini çok iyi biliyorsun, sana bu aklı verenlerin inanıyorum ki akılları yerinde değil. 15 Temmuz akşamı o şehitler, gaziler olmasaydı sen o zaman bu toprakları düşman botuyla çiğnenirken görecektin. Ülkenin dört tarafından dönen oyunların farkında değil misin? O vatan hainlerinin bu topraklarda neler yapmak istediklerinin farkında değil misin? Topraklarımızdan parça almak için bu oyunları kurduklarının farkında değil misin?”diyerek sert dille eleştirdi.

 

MANDALI: SÖZLERİM ÇARPITILDI

 

Kapaklı’da bir dernek tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı sözlerinin çarpıtıldığını kaydetti.  ‘’Vuran da vurulan da Allah Allah diyor’’ sözleriyle Suriye’deki iç karışıklıkları kastettiğini ifade eden Mandalı “ Sanki ben pkk’nın, pyd’nin, daeş’in ve onunla beraber Türkiye’mize karşı olan teröristlerin yanındaymışım gibi sosyal medyadan haberler yaymaya çalıştı. Bunun böyle olmadığını sizler de gayet iyi biliyorsunuz. Suriye’de vuran da vurulan da Allah Allah diyor’’ dedim. Ama niçin bunu söyledim? Biz Türk Silahlı Kuvvetleri olarak Afrin’e ve diğer ilçelere, hatta Suriye’nin bazı işgal görmüş yerlerine gitmeden önce vuran da Müslüman vurulan da Müslüman’dı. Fakat Türk Silahlı Kuvvetleri ne zaman oraya Zeytin Dalı operasyonunu gerçekleştirdi, o zaman gerçek anlamda teröristlerin kim olduğunu sizler de görmeye başladınız. Tabi bu teröristleri destekleyen ve teröristlere silah veren Amerika Birleşik Devletleri, Biz tabii ki bunları biliyoruz, ama bu konunun saptırılması beni üzmüştür dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10