Sitespor Muratlı deplasmanından bir puanla döndü

Tekirdağ Süper Amatör Liginin 17. haftasında Muratlı Belediyespor ile Kapaklı Sitespor, Muratlı Atatürk Stadında karşı karşıya geldiler.

29.01.2018 21:03:00 0
Sitespor Muratlı deplasmanından bir puanla döndü

Rakibi karşısında ilk devreyi mağlup kapatan Kapaklı Sitespor ikinci devre bulduğu golle bir puanı kurtarmasını bildi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Pazar günü saat 13.00’de Muratlı Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor etkili başladı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren ev sahibi ekip 30’uncu dakikada Mazlum’un ayağından bulduğu golle öne geçmesini bildi. Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklenirken, istediği gol ve golleri bulmakta zorlandı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Muratlı Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

SERKAN AKYÜZ SAHNEYE ÇIKTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan ve ikinci devreye baskılı başlayan Kapaklı Sitespor rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Rakip kaleyi ablukaya alan Kapaklı Sitespor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 65’inci dakikasında ulaştı. Gelişen atakta Serkan Akyüz şık bir vuruş gerçekleştirerek skora denge getirdi. Kalan dakikalarda skoru değiştirecek başka gol olmayınca mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.KapaklıSitespor’dan Mert Ekici 90+2. dakikada kırmızı kart gördü ve konuk takım maçı 10 kişi tamamladı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10