Eşkinat pazarcıların taleplerini dinledi

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Süleymanpaşa 30.01.2018 20:58:00 0
Eşkinat pazarcıların taleplerini dinledi

Yaklaşık yarım saat süren ziyarette pazarcı esnafının taleplerini dinleyen Eşkinat, yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ederek taleplerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

 

DESTEK İSTEDİLER

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Yaklaşık yarım saat süren ziyarette pazarcı esnafının taleplerini dinleyen Eşkinat, yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik ederek taleplerle ilgili bilgilendirmede bulundu. Tekirdağ Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu, pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışabilmesi için geliştirdikleri projeleri aktararak destek istediler. Başkan Eşkinat da devam eden semt pazarları ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.Geçtiğimiz haftalarda genel kurulunu gerçekleştiren Tekirdağ Pazarcılar Odası’nın yeni yönetim kurulunu tebrik eden Eşkinat, yeni dönemde başarı dileklerini iletti. Her zaman olduğu gibi pazarcı esnafının yanında olduklarının altını çizen Eşkinat, yakın dönemde iki semt pazarının hayata geçirilmesi için çalışma yürüttüklerini ifade etti.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10