MHP Kapaklı İlçe Başkanı Türker'den Koçak'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çakır ile birlikte Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Å

Kapaklı 3.02.2018 00:00:00 0
MHP Kapaklı İlçe Başkanı Türker

SÖZLEŞMENİZ HAYIRLI OLSUN

 

MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker ziyarette Koçak’a, Türk Metal Sendikası ile MESS arasında imzalanan toplu grup sözleşmesinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Türker, “Bu toplu iş sözleşmesi sürecinde kararlı duruşunuz ile emekçinin hakkını söke söke almanızla Türk Metal Sendikası’nın tüm başkanlarını kutluyorum. Sendikanızın bundan böylede başarılı sözleşmelere imza atacağı inancındayım” dedi.

 

HAKKIMIZ OLANI ALACAĞIZ DEDİK VE ALDIK

 

Murat Koçak, İsmail Türker ve Savaş Çakır’a ziyaretleri için teşekkür etti ve sonra, “MESS ile sürdürülen toplu iş sözleşmesi süreci boyunca sendika üyelerimizin hakkı olanı alacağız dedik ve bu yönde de kesinlikle taviz vermedik. Ve halkı kararlılığımız sonunda emekçi kardeşlerimizin hakkı olanı dik duruşumuzla söke söke aldık.Bu sözleşmemiz ülkemizde yüz yılın sözleşmesi oldu.Bu sözleşmemiz aynı zamanda diğer işyerlerimize de örnek teşkil eden bir toplu iş sözleşmesidir.Yapılan bu sözleşme ile her kes mutlu oldu.Sözleşmemiz çalışanımızı da işverenimizi de mutlu etti” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10