Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelere yönelik düzenlenen ücretsiz eğitimler kapsamında 7 Şubat Çarşamba günü, "Etkili İletişim ve Beden Dili" konulu eğitim düzenlenecek.

Çerkezköy 4.02.2018 20:18:00 0
Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi

ÇARŞAMBA GÜNÜ DÜZENLENECEK

 

Çerkezköy TSO Konferans salonunda 10:00- 16:00 saatleri arasında düzenlenecek olan eğitimi Beden Dili ve İletişim Uzmanı Ebru Yaşar Seçen verecek. Eğitimde “İletişimin temel unsurları nelerdir, neden iletişim sorunu yaşıyoruz, iletişim tarzları nelerdir, iletişimde benlik kavramı ve önemi, rol çatışmaları neden olur, sonuçları ne olur, iletişimde bireysel/örgütsel engeller nelerdir, iletişimde ast-üst ilişkileri nasıl olmalıdır, doğru dinleme, doğru anlatma ve karşısındakini dinleme konusunda geribildirim isteğiyle yönlendirme nasıl olmalıdır, beden dilini doğru anlamanın iletişimdeki yeri ve önemi nedir” gibi konular ele alınacak.

 

İLETİŞİM NEDEN ÖNEMLİ?

 

Günümüzde özellikle ticarette alışverişte ve pazarlamada; ayrıca kurum içi ve dışı kişilerin birbirleri ile yaptıkları yazılı veya sözlü iletişimde karşısındakini anlama veya kendini anlatma konusunda bazı sorunlar yaşanabildiğini ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri “İletişimsizlik sebebiyle eksik bilgi ve yanlış anlama meydana gelebilmekte bu da birçok konuda olumsuz sonuçlara yol açabilmektedir. Çerkezköy Ticaret ve sanayi Odası olarak üyelerimize ve halkımıza kültürümüzün en temel konularından biri olan “konuşma, tanışma ve anlaşma” geleneğini günümüzün modern çağında da sürdürebilme gerçeğinden yola çıkarak üyelerimize bu ve benzeri konularda eğitim imkânı sunmayı amaçladık. Çünkü bu ve benzeri konularda eğitim alacak kişinin öncelikle kendine özgüven duyma, karşısındakini tam anlayabilme ve kendisini tam anlatabilme yeteneği kazanacağını düşünüyoruz” dedi.

 

EBRU YAŞAR SEÇEN KİMDİR?

 

Ebru Yaşar Seçen, 1970 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Davutpaşa Lisesi ve Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümünden mezun olan Seçen, üniversite eğitiminin ardından, kariyerini, ortaokuldan beri ilgilendiği tiyatro oyunculuğu üzerine kurdu. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra çeşitli reklamlarda ve TV dizilerinde bölüm oyuncusu olarak rol aldı. Program yazarlığı, metin yazarlığı ve reklam yazarlığı görevlerinde bulundu. Ebru Yaşar Seçen hâlihazırda vermiş olduğu eğitim ve seminerleri, aldığı Sosyal Bilimler ve oyunculuk eğitimini harmanlayarak, kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde, Etkili İletişim ve Beden Diline yönelik “Bir Dil Bir Beden”, “Sunum Teknikleri”, “Diksiyon, Hitabet Sanatı” ve “Telefonda Hizmet Kalitesi” programları adları altında topladı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10