Lider puan saçmaya devam ediyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nin 18. Haftasında Sağlamtaşspor'un konuğu olan lider Kapaklıspor, Malkara deplasmanında 2 puan bıraktı.

5.02.2018 19:14:00 0
Lider puan saçmaya devam ediyor

Rakibi karşısında iki farklı öne geçen Kapaklıspor kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyamayarak karşılaşmadan bir puan ile ayrıldı.

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

 

Pazar günü saat 13.00’de Malkara 14 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor 28’inci dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Berkay düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u öne geçirdi. Rakibi karşısında öne geçen Kapaklıspor ataklarını sürdürdü. Karşılaşmanın 34’üncü dakikasında topla buluşan Şaban şık bir vuruş ile farkı ikiye çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

 

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Sağlamtaşspor ikinci devreye etkili başladı. Karşılaşmanın 47’inci dakikasında gelişen atakta Sağlamtaşspor bulduğu golle farkı bire indirdi. Bulduğu golle büyük bir moral bulan Sağlamtaşspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. 65’inci dakikada gelişen atakta SağlamtaşsporGurur’un kendi kalesine attığı golle skoru 2-2’ye getirdi. Büyük heyecanın yaşandığı karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 2-2’lik eşitlik ile tamamlandı. Son haftalarda puan kayıpları yaşayan Kapaklıspor puanını 35 yaparken, en yakın rakibi 1461 Karadenizspor’un Marmara Ereğli Belediyespor’u mağlup etmesiyle aradaki puan farkı üçe düşmüş oldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10