Doğanspor'un zirve takibi sürüyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve takibini sürdüren Çerkezköy Doğanspor 18.hafta karşılaşmasında deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Şarköyspor'a konuk oldu.

5.02.2018 19:15:00 0
Doğanspor

Rakibi karşısında maç boyunca rahat bir oyun ortaya koyan Çerkezköy Doğanspor karşılaşmadan da 2-0 galip ayrılmasını bildi.

 

FEYYAZ İLE ÖNE GEÇTİ

 

Tekirdağ Süper Amatör Liginin 18. haftasında Şarköy deplasmanına giden Çerkezköy Doğanspor zorlu rakibini 2-0 yenerek yoluna üç puanla devam etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Çerkezköy Doğanspor ilk dakikalardan itibaren zayıf rakibi karşısında gol aradı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Çerkezköy Doğanspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 43’üncü dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Feyyaz düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Çerkezköy Doğanspor’u öne geçirdi.

 

PUANINI 35’E ÇIKARDI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan ve ikinci gol için yüklenen Çerkezköy Doğanspor geliştirdiği organize ataklarda sonuca ulaşamadı. İlk devresi konuk ekip Çerkezköy Doğanspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde karşılıklı ataklar oldu. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda organize ataklar geliştiren konuk ekip Çerkezköy Doğanspor İlker’in golüyle farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan da başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköy Doğansporbu galibiyet ile puanını 35’e yükseltirken, liderin puan kaybı yaşadığı haftayı karlı kapatan takımlar arasında yer aldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10