Spor salonu ihalesi yapılacak

Sanayileşmeyle birlikte nüfusu her geçen gün artan Kapaklı'da büyük tip spor salonu için Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından ihale yapılacak.

Kapaklı 5.02.2018 19:20:00 0
Spor salonu ihalesi yapılacak

‘’GENÇLERİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR İMKÂN YARATACAK’’

 

Atatürk Mahallesi’nde 1578 ada 1 parsel üzerinde 1880 m2 alan üzerine yapımı planlanan Büyük Tip Spor Salonu için Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 15.02.2018 tarihinde ihale yapılacağını kaydeden Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer; “İlçemizin en büyük eksiklerinden biri olan “Kapalı Spor Salonu” için projemiz, yerimiz ve ihalemiz hazır. İlçemize yapılacak olan Kapalı Spor Salonumuz bölgemizde sosyal aktivite, özellikle spor yapma imkânı olmayan vatandaşlarımız ve başta gençlerimiz için büyük bir imkân yaratacak, gençlerimizin bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlayarak,  kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

''İLÇEMİZİN ÖNEMLİ İHTİYAÇLARINDAN BİRİ’’

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise konuyla ilgili yaptığı açıklamasında  ''İlçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan spor salonumuzun Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyor projemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' sözlerine yer verdi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10