Zümbül: Destekten memnunum

Çerkezköy Esnaf Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül dün 15.00-16-30 sıralarında küçük sanayi sitesinde ekibiyle birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Çerkezköy 5.02.2018 19:22:00 0
Zümbül: Destekten memnunum

Zümbül yaptığı ziyaretlerde esnafın kendisini ve ekibini çok samimi şekilde karşılamasından memnun olduğunu ve destek vereceklerini söylediğini belirtti

 

ESNAFIMIZ DEĞİŞİM İSTİYOR

 

Esnaf Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül; “Esnaf odasına adaylığımı açıkladığım günden bu yana gerçekleştirdiğim esnaf ziyaretlerimiz çok olumlu şekilde devam ediyor. Her ziyaret ettiğimiz esnaf arkadaşlarımız ve ağabeylerimiz bizleri çok güzel şekilde karşılıyor ve destek sözü veriyor. Bu gün de esnaflarımızın yoğun olduğu yerlerden biri olan küçük sanayi sitesini ziyaret ettik. Her ziyaret ettiğimiz işyeri sahipleri bizleri çok samimi şekilde karşıladılar. Seçimde şahsıma ve ekibime destek vereceklerini belirtmelerinden son derece memnun ve mutlu oldum. Ziyaret ettiğimiz esnaflarımız artık odada bir değişim istediklerini ve göreve gelecek olan başkan ve yönetiminin esnafın sorunlarının çözümlenmesi konusunda çalışma yapmasını istediklerini dile getirdiler. Ben de kendilerine şahsıma ve ekibime destek vererek göreve getirdiklerinde bir esnaf olarak esnafımızın sorunlarını iyi bilen biri olarak sorunların çözümü konusunda projelerimizin olduğunu, sorunların çözümünde kararlı olduğumuzu ve şeffaf bir yönetim sergileyeceğimizi kendilerine samimi şekilde ifade ettim. Esnaflarımız artık kendilerine muhatap olacak ve esnafın dertlerini yetkili makamlara ileterek çözümleyecek başkan ve yönetim istiyor. İşte ben ve ekibim esnafımızın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi için aday olduk. Göreve geldiğimizde hiçbir esnafımız mağdur olmayacak her kesim esnafımızın sorunun çözümü konusunda gereken çalışmayı en iyi şekilde yaparak sorunun çözüme kavuşturana kadar gerekli çalışma yapılacak. Bunu da kendilerine anlattım.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10