Zeytin Dalı Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı açıklamaya göre Zeytin Dalı Harekatı" kapsamında bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 970'e yükseldi.

6.02.2018 20:20:00 0
Zeytin Dalı Harekatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Afrin'deki bu operasyonlar kararlı bir şekilde devam ediyor, edecek. İdlib'le devam edecek. Bizim 100'ü aşkın şehidimiz var. Bunu Amerika duyuyor mu, görüyor mu? Sayın Obama da doğru konuşmadı şu anda Sayın Trump da aynı yolda gidiyor.' Mümbiç'ten çıkacağız' dediler. Niye duruyorsunuz hadi çıkın. Biz Mümbiç'e topraklarını asıl sahiplerine teslim etmek için geleceğiz farkımız bu. Amerika'ya şunu da söyledik; 'terör örgütleri ile beraber hareket etmeyin.' Bir şeye yapılacaksa gelin Türkiye ile beraber yapın dedik. Ülkemde bir çok bu noktadaki yaklaşımlar farklı olabilir. Kusura bakmayın biz büyük devlet olmaya, bu ülkede birilerinin canımızı acıtmasına müsaade etmek istemiyorsak bu topraklarda belirleyici olacağız" dedi. 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Zeytin Dalı Harekatı'nı ilişkin "Eğer, yeri gelirse ben de bir Bozkurt gibi, en ön safta Afrin'e gider, gerekirse, ihtiyaç hasıl olursa bu vatana, bu millete taşıdığım canı seve seve feda ve hediye ederim. Bu da millete bir Devlet sözüdür" dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10