Eğitim iş birliği protokolü imzalandı

Üyelerine ve birinci derecede yakınlarına üniversite eğitim desteği sağlamaya devam eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası,  eğitim iş birliği protokollerine devam ediyor.

Çerkezköy 6.02.2018 20:24:00 0
Eğitim iş birliği protokolü imzalandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile T.C. İstanbul Rumeli Üniversitesi ile eğitim işbirliği protokolü imzalandı.  Protokolü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve İstanbul Rumeli Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nazlı Hilal Balcı  imzaladı.

 

ÜYELER, PERSONEL VE I. DERECE YAKINLARI FAYDALANABİLECEK

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin, personelinin ve I. derece yakınlarının ön lisans, lisans, lisansüstü ve üniversitenin sürekli eğitim merkezi eğitimlerine ilişkin gerekli teşvik ve yönlendirmelerin sağlanması amacıyla protokolün imzalandığını belirten Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, İstanbul Rumeli Üniversitesi’ne müracaat edilmesi kaydı ile uygulanacak eğitim prosedürü ve kapsam maddesinde belirtilen eğitim programları için uygulanacak indirimlerin belirlendiğini ifade etti.

 

ASGARİ KAYIT KABUL KOŞULLARI GÖZETİLECEK

 

Katılımcıların eğitim programlarına katılımlarına Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ve Üniversite ait yönetmelik düzenlemelerinde asgari kayıt kabul koşullarının gözetileceğinin ifade eden Kozuva;  ‘’Yüksek lisans eğitimlerinde adayın ALES puanı bulunmaması durumunda tezsiz yüksek lisans öğrencisi olarak kayıt yaptırabilecek veya özel öğrenci statüsünde ders alabilecek. Bu durumda özel öğrenci statüsünde azami 5 (beş) adet ders alınabilecek ancak ALES şartının öngörülen süre içerisinde yerine getirilemediği durumlarda ilgiliye aldığı dersleri belirtir transkript düzenlenecek’’ dedi.

 

YÜZDE 10 İNDİRİM UYGULANACAK

 

Kozuva, ayrıca ücretli tüm eğitimlerde protokol kapsamındaki katılımcılara Üniversite Mütevelli Heyeti Başkanlığı’nca hak kazanılan mevcut burslar üzerinden  yüzde 10 indirim uygulanacağını belirterek; ‘’Ön lisans ve lisans eğitimi için güz ve bahar dönemlerinde; tezsiz İş Sağlığı ve Güvenliği yüksek lisans eğitimi için güz, bahar ve yaz dönemlerinde yeni öğrenci kabulü olabilecek’’ dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10