UĞURLU ÖĞRENCİLER ÇANAKKALE RUHUNU HİSSETTİ

Uğur Okuları Çerkezköy Kampüsü'nde öğrencilerde tarih bilinci geliştirmek amacıyla Çanakkale Savaşı'nı anlatan ve savaşan askerlere ait eşyaların cephe önü ve gerisi savaş malzemelerinin

Çerkezköy 9.02.2018 00:20:00 0
UĞURLU ÖĞRENCİLER ÇANAKKALE RUHUNU HİSSETTİ

BİLGİ SAHİBİ OLDULAR

 

Çanakkale’de destan yazan atalarını, Çanakkale Savaşları sırasında askerlerin kullandığı silahları, eşyaları ve daha birçok malzemeyi müzede görme şansı elde eden öğrenciler Çanakkale Müzesi ve Fotoğraf Sergisi, rehberlerin tiyatral ve sürükleyici anlatımlarıyla bilgi sahibi oldu.  

 

BİR ÇOCUK,  ÇOK ŞEY DEMEKTİR

 

Etkinliğin önemine dikkat çeken Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu Müdürü Tuğba Zenginal " Bir çocuk,  çok şey demektir. Bu sorumluluğu Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün " Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır" dedi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZ GEÇMİŞ TARİHLERİNİ ÖĞRENDİ

 

Uğur Okulları yönetimi de; ‘’Öğrencilerimizin atalarını, geçmiş tarihlerini, Çanakkale Savaşlarını, Çanakkale ruhunu öğrencilerimize bir kez daha hissettirdiği ve hatırlattığı için, milli duygularımızın yoğunlaşmasına ortam hazırlayan bu güzel çalışmayı organize eden okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Erdem Civelek’e teşekkür ederiz.’’ ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10