Karaağaçspor'dan beş gollü galibiyet

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda mücadele eden Karaağaçspor ligin ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Küçük Yoncalıspor'a konuk oldu.

13.02.2018 20:07:00 0
Karaağaçspor

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Karaağaçspor karşılaşmadan da 5-2 galip ayrılmasını bildi.

 

GOLÜ ERKEN BULDU

 

Pazar günü Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Karaağaçspor Taylan, Sergen, Emincan, Samet, Ferhat, Mert, Onur, Cihan, Burak, Bayram ve Okan kadrosu ile çıktı. Maça Karaağaçspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Karaağaçspor arzuladığı gole ise 10’uncu dakikada ulaştı. Gelişen organize atakta topla buluşan Okan Demir düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi.

 

İLK DEVREDEN BEŞ GOL ÇIKTI

 

İlk dakikalarda gelen golle birlikte moral bulan Karaağaçspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Dakikalar 25’i gösterdiğinde Bayram Taş topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir futbol sergileyen Karaağaçspor 30’uncu dakikada Okan Demir’in golü ile üç farklı üstünlük yakaladı. Ev sahibi ekip ilerleyen bölümlerde bir gol bulmasına rağmen Karaağaçspor Burak’ın golüyle ilk devreyi 4-1 önde tamamladı.

 

BEŞ GOLLÜ GALİBİYET

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de rahat bir oyun ortaya koyan Karaağaçspor karşısında Küçükyoncalıspor bulduğu golle farkı ikiye indirdi. Gol sağanağına sahne olan karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında sahneye çıkan Bayram Taş kendisinin ikinci ve takımının da beşinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Karaağaçspor’un 5-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10