Eşkinat milli yelkencileri ağırladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü temsilcilerinden ve Yelken Milli Takımı kampına seçilen sporculardan oluşan heyeti ağırladı.

Süleymanpaşa 13.02.2018 20:09:00 0
Eşkinat milli yelkencileri ağırladı

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Ziyarette Milli Takıma seçilme şansını yakalayan genç sporcuları tebrik eden Eşkinat, Eylül ayında yapılması planlanan RodostoCup yelken yarışları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Ziyarette Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Türkiye Yelken Federasyonu İl Temsilcisi Birol Uzel, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Komodoru Göksel Karaevli, Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri Uğur Erdağlı, Serkan Şen, İlhami Özcan Aygun, Altan İşgören ve Bülent Uzel de hazır bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Ayrıca Yelken Antrenörü Berk Uzel ve Milli Takım kampına çağrılan genç yelkenciler Alev Erkan, İlayda Şen, Güneş Kurnaz ve Ege Ayyıldız Bayraktar da ülke çapındaki yarışlarda elde ettikleri kupalarla ziyarette yer aldılar. Alev Erkan’ın önümüzdeki günlerde Avrupa Yelken Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edeceği belirtildi. Milli sporcular, yelkene verdiği desteklerden ötürü Başkan Eşkinat’a teşekkür ettiler.

 

“DESTEK DEVAM EDECEK”

 

Eşkinat, yelken sporuna desteğin devam edeceğini kaydederek “ Yelken, bir çocuğun tek başına denize açılıp rüzgâra, dalgalara karşı mücadele etmesini gerektiren, bu sırada çocuklarımıza muhakeme, sorumluluk, birey olma, hızlı karar verebilme ve harekete geçme gibi çağımızda geçerliliği tartışmasız birçok yetenek kazandıran bir spor. Bu yüzden yelken bizim çok önem verdiğimiz bir alan. 3 yıldır RodostoCup yarışlarımızı her yıl geliştirerek bugün milli sporcu çıkarma noktasına geldik. Tekirdağ artık ülke çapında yelkenle anılan bir şehir haline geldi. Bunun sonucu olarak Balkan Şampiyonası da burada yapıldı. Genç sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecek” dedi. Ziyaret sonrasında Yelken Milli Takım kampına çağrılan sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Eşkinat, sporculardan milli takım başarısı beklediklerini söyledi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10