Erkeklerin tercihi tektaş, kolye ve küpe

Çerkezköylü kuyumcular 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle erkeklerin ilk tercihlerinin kolye, tektaş, yüzük ve küpe çeşitlerinin olduğunu ifade ederek önceki yıllara göre bu yıl 14 Şubat Sevgililer G?

Çerkezköy 13.02.2018 20:16:00 0
Erkeklerin tercihi tektaş, kolye ve küpe

VATANDAŞLAR BÜTÇELERİNE GÖRE HEDİYELİK ALIYOR 

 

Altıntaş Kuyumculuk Çerkezköy Mazağa Müdürü Muzaffer Seyhan; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde en çok talep gören  düşük gramajlı kolyeler ile tektaş yüzükler ve küpeler oldu.  Durumu iyi olan erkekler ise 24 ayar bilezik ve daha pahalı ziynet eşyasına yöneliyor. Ancak geçtiğimiz yıllara göre bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü alışverişleri oldukça sönük geçiyor. Bunun nedeni de dolar ve euro fiyatlarının artmasıyla birlikte altın fiyatlarının yükselişi. Buna rağmen erkekler bütçelerine göre sevdiklerine sürpriz yapmak için hediye almaya özen gösteriyor” dedi.

 

TERCİH BÜTÇEYE GÖRE YAPILIYOR

 

Turkuaz Kuyumculuk Mağaza Satış Temsilcisi Uğur Akça ise;  “Bir süredir  sektörümüzde durgun giden işler 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle az da olsa hareket kazandı. Ancak altında son aylardaki devamlı yükseliş nedeniyle vatandaşlar bütçelerine göre hareket ederek sevdiklerine bir şeyler almaya çalışıyor. Erkekler  genellikler bütçelerini sarsmayacak şekilde sevdiklerine  küpe, kolye ve düşük ayarlı tek taş yüzükler tercih ediliyor.”dedi.      

 

TEMENNİMİZ 14 ŞUBAT AZ DA OLSA BEKLENTİLERİMİZE CEVAP VERİR

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde en iyi hediyenin küpe, kolye ve tektaş yüzük  olduğunu belirten  Çerkezköy Kuyumculuk sahibi Saim Turlin de;   ‘’14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle satışlarda henüz kayda değer bir artış yok. Tek tük oluyor. Genellikle küpe, kolye ve tek taş yüzükler ilk tercih edilen hediyelikler oluyor.  Tabii ki erkekler bütçelerine göre ucuz olanı tercih ediyor. Önemli olan böyle günlerde insanın sevdiğini hatırlamasıdır. Hediye pahalı ya da ucuz olmuş o önemli değil. Önemli olan hatırlamak ve hatırlanmak” dedi.

 

HEDİYE KONUSUNDA PRENSİPLİ OLANLAR HEDİYE ALIYOR

 

Sıla Kuyumculuk Mağaza Müdür Yardımcısı Bilal Kilgi ise; “Kuyumcular olarak özellikle 14 Şubat Sevgililer Günü gibi insanların değer verdikleri günler bizler için önemli. Çünkü böyle önemli günlerde erkekler sevdiklerini mutlu etmek için onlara ufak da olsa bir şeyler alarak hediye etme yoluna gidiyor. Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü alışverişlerimiz beklentilerimizin çok ötesinde. Nedeni ise son aylarda altın fiyatlarının yükselmesi. Genellikle böyle günlerde, hediye almayı kendilerine prensip edinen erkekler kuyumculara geliyor. Onlar da bütçelerine göre sevdiklerine bir şeyler almaya çalışıyor” dedi.

 

ÖNCELİKLE TERCİH EDİLEN TEK TAŞ YÜZÜK  

 

Murat Kuyumculuk Mağaza Müdürü Ali Sezer; “ 14 Şubat Sevgililer Günü’nde en iyi hediye kolye ve tektaş yüzüktür. Özellikle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde her yıl tek taş yüzük ile kolyeye ve de küpeye olan talep daha fazla oluyor. Sevdiklerine  14 Şubat’ta sürprizi yapacak ya da hediye alacak olanlara tavsiyem tektaş yüzük ya da kolye alarak sevindirebilirler.”dedi.

 

SAAT VE GÜMÜŞ TAKILAR DA TERCİH EDİLİYOR

 

Aşkın Saat Galerisi Sahibi Aşkın Avşar ise, her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgililerine ya da eşlerine hediye alacakların saat ve gümüş takıları da tercih ettiklerini söyledi. Avşar, bayanların sevdiklerine genellikle saat hediye ettiklerini, erkeklerin ise sevgililerine gümüş kolyeleri tercih ettiklerini söyledi.

 

PERA VİLLA’DA 14 ŞUBAT SÜRPRİZLERİ

 

Merkezi Çerkezköy’de bulunan ve Çerkezköy başta olmak üzere Kapaklı, Çorlu ve Lüleburgaz’da şubeleri olan Pera Villa Pastaneleri 14 Şubat Sevgililer Günü için pasta çeşitlerini ve şekerlemelerini satışa çıkardı. Pera Villa Pastaneleri yetkilileri insanların takının yanı sıra sevgililer gününe özel üretim yaptıkları pasta ve şekerleme çeşitleriyle de sevdiklerinin gönüllerini fethettiklerini ve önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da  Pera Villa’nın 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeliklerinin ilgi gördüğünü dile getirdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10