İYİ Parti Tekirdağ'da 5 ilçe kongresini tamamladı

İYİ Parti Tekirdağ'ın 5 ilçesinde önceki gün ilçe kongrelerini tamamladı. 4 ilçede de 4 Mart'ta kongreleri yapılacak. 2 ilçede de il kongresinden sonra ilçe kongrelerinin yapılacağı belirtildi.

Tekirdağ 13.02.2018 20:17:00 0
İYİ Parti Tekirdağ

‘’SEÇİMLERİ TAMAMLADIKTAN SONRA SEÇİME KATILMA HAKKINI KAZANMIŞ OLUYORUZ’’

 

İYİ Parti Genel Merkez İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan Çerkezköy ilçe Teşkilatı’nda gazetemize yaptığı açıklamada; İYİ Parti’ye ülke genelinde vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiğini ve her geçen gün de partiye üye olmak isteyenlerin sayısının arttığını belirtti. Kaplan; ‘’İYİ Parti Tekirdağ’da 5 ilçe kongresini önceki gün tamamladı ve 4 ilçe kongremiz ise 4 Martta yapılacak 2 ilçemizin işlemleri tamamlanmadığından il kongresinin hemen ardından yapılarak Tekirdağ teşkilatlarımızın kongreleri bitmiş olacak. İl kongremizi İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda yapacağız. 1 nisan tarihinde de Ankara’da genel merkez kongremizi yapacağız. Seçimler tamamlandıktan sonra seçime katılma hakkını kazanmış oluyoruz. Ergene ve Muratlı ilçelerimizin kuruluş aşaması yeni oldu. İl kongremizin hemen ardından bu iki ilçe kongremiz yapılacak.”dedi

 

‘’1 MİLYON ÜYEMİZ OLDU’’

 

Kaplan; “Tekirdağ il genelinde olduğu gibi ülke genelinde de İyi Parti’ye karşı vatandaşlarımızın bakış açısı çok olumlu ve her geçen gün de partiye üye olanların sayısı artıyor. Şu anda ülke genelinde bir milyon üyeye ulaştık. Tekirdağ il genelinde de şu an 700 üyeye ulaştık. Tekirdağ il genelinde de kongrelerin ardından üye sayısı beklenenden çok daha fazla olacak. Tekirdağ il genelinde 10 ilçemiz aktif halde yoğun bir çalışma sergiliyor. Diğer ilçelerde de 15 gün içinde çalışmalarını hızlandıracak. Amacımız Tekirdağ genelinde İYİ Parti’yi birinci parti yapmak. İYİ Parti olarak tüm seçimlere tek başımıza gireceğiz. Hiçbir parti ile de ittifak yapmayacağız. Kapımız herkese açık. Her kesimi kucaklayacak ve çözüm odaklı siyaset ile ülkenin sorunlarını çözümlemeye hazır olan ve halkın beklentilerine cevap verecek olan  İYİ Parti  kısa süre içinde halkın gönlünde yer aldı. Bu nedenle halkımızı İYİ Parti çatısı altına bekliyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10