Cinayet zanlıları Çanakkale'de yakalandı

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi'nde aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen 68 yaşındaki Salih Durmay 15 gün önce sokak ortasında kurşun yağdıran M. V ve D.V isimli şüpheliler Ã?

Çerkezköy 13.02.2018 20:28:00 0
Cinayet zanlıları Çanakkale

15 gün önce Kızılpınar İrgin Sokak’ta meydana gelen olayda aralarında husumet bulunan Salih Durma’yı aracı ile takip eden M. V ve yanında bulunan bir kişi Kızılpınar Mahallesi İrgin Sokak üzerinde Salih Durma’ya araç içinden kurşun yağdırmıştı. 68 yaşındaki Durma vücuduna aldığı 10’a yakın kurşunla ağır yaralanırken, durumu ağır olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Durma, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

 

GENİŞ ÇAPŞI SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

 

Olayla ilgili inceleme başlatan Jandarma ekipleri beyaz renk araç ile olay yerinden kaçtığı iddia edilen M.V ve araç içinde bulunan şahıslarla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatmıştı. Çerkezköy’de meydana gelen olayla ilgili şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ederken, çevre illerin emniyet birimlerine de şüphelilerin eşkalleri ve kaçtıkları aracın plakası bildirildi.  

 

Kızılpınar’da cinayete karışan 2 şüphelinin içinde bulunduğu 34 DU 8632 plakalı araç Çanakkale’nin Lapseki ilçesi’nde ekipler tarafından yapılan yol kontrolü sırasında durduruldu. Gözaltına alınan M.V. ve D.V., Çerkezköy’e getirildi. Jandarmadaki sorgularının ardından geniş güvenlik önlemleri altında çelik yelek giydirilerek Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edilen ve akraba oldukları öğrenilen M.V. ile D.V. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10